Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός: Έρχονται 7 νέες συλλήψεις για τους βιασμούς της 12χρονης – Θα τους αναγνωρίσει η ίδια

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό και τις επόμενες ημέρες αναμένοντ...





Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό και τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες συλλήψεις.

Η τέταρτη κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό αναμένεται να ανοίξει νέο κύκλο συλλήψεων μετά τους βιασμούς που υπέστη. Όπως έχει γίνει γνωστό, αναμένονται τουλάχιστον εφτά νέα εντάλματα σύλληψης για άντρες που είχαν επαφές με την 12χρονη και οι οποίοι αναμένεται να αναγνωριστούν από την ίδια.

Η ανακρίτρια περιμένει από την ΕΛ.ΑΣ ολοκλήρωση της έρευνας και πλήρη συλλογή των διαθέσιμων στοιχείων, ώστε να φωνάξει για συμπληρωματική κατάθεση την 12χρονη, η οποία θα γίνει παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου.

Μόλις ολοκληρωθεί ο φάκελος, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θα καλέσει την ανήλικη να αναγνωρίσει άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στους βιασμούς της και έτσι να πάρει το πράσινο φως για νέα εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους σε πρώτο πλάνο μπαίνει η ψυχική ηρεμία της 12χρονης γι’ αυτό και οι Αρχές περιμένουν ολοκλήρωση του φακέλου της υπόθεσης πριν την καλέσουν ξανά να καταθέσει.

Η τέταρτη κατά σειρά κατάθεση της μικρής, θα γίνει παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, καθώς η ανήλικη έχει βρίσκεται σε κρίσιμη ψυχολογική κατάσταση.

Στη συνέχεια η παιδοψυχολόγος θα επεξεργαστεί τόσο τις ερωτήσεις της ανακρίτριας όσο και αυτές των δικηγόρων των κατηγορουμένων, ώστε να η 12χρονη να έχει τη λιγότερη δυνατή ψυχολογική πίεση.

Έρευνες σε οίκους ανοχής

Στο μεταξύ η αστυνομία ερευνά τα όσα είπε η 12χρονη για την παρουσία της σε οίκο ανοχής, χωρίς να είναι γνωστό αν πρόκειται για έναν ή περισσότερους χώρους.

Γι’ αυτό λοιπόν το λόγο έρευνες γίνονται και σε άλλους οίκους ανοχής, πέρα από αυτόν που αναγνώρισε η 12χρονη, τους οποίους θα κληθεί να αναγνωρίσει σε φωτογραφίες στη συμπληρωματική της κατάθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.