Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βέροια: Ανήλικος «βούτηξε» τσάντα με 6.000 ευρώ από μαγαζί

   "Χτύπησε" διάνα ένας πιτσιρίκος που τρύπωσε σε ένα κατάστημα στη Βέροια χωρίς να γίνει αντιληπτός και άρπαξε από μέσα την τσάν...

  



"Χτύπησε" διάνα ένας πιτσιρίκος που τρύπωσε σε ένα κατάστημα στη Βέροια χωρίς να γίνει αντιληπτός και άρπαξε από μέσα την τσάντα του ιδιοκτήτη, η οποία περιείχε έναν "θησαυρό" από μετρητά ύψους 6.000 ευρώ, τραπεζικές κάρτες, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα!


Η κλοπή είχε γίνει το απόγευμα της 15ης Οκτωβρίου και εξιχνιάστηκε την Πέμπτη από την Ασφάλεια. Κατά την έρευνα προέκυψε πως δράστης ήταν ένας ανήλικος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και παρέδωσε την κλεμμένη τσάντα με το περιεχόμενο της, χωρίς όμως τα... χρήματα! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που περιλαμβάνει τους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να βρεθούν τα κλεμμένα χρήματα.

Πλανόδιος έκλεψε μεγάλο ποσό από ηλικιωμένο


Με την πρόφαση ότι πωλεί ελαιόλαδο, ένας πλανόδιος έπεισε έναν 85χρονο να τον βάλει στο σπίτι του σε περιοχή της Κοζάνης, το πρωί της 20ης Οκτωβρίου. Όσο ο ηλικιωμένος ζύγιζε την ποσότητα που θα αγόραζε, ο δράστης βρήκε ευκαιρία να τρυπώσει στην αποθήκη της κατοικίας του και να τσεπώσει τις οικονομίες του ύψους 4.300 ευρώ που έκρυβε εκεί! Στο πλαίσιο της προανάκρισης ταυτοποιήθηκε ο 35χρονος πλανόδιος πωλητής και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.