Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός: Βρήκε δικηγόρο ο 53χρονος – «Αρνείται τις κατηγορίες- Έχει αποδείξεις, στοιχεία και μάρτυρες»

    Ο 53χρονος υποστηρίζει πως είναι αθώος» λέει ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας ο οποίος αναλαμβάνει την εκπροσώπηση του κατηγορούμενου, Ηλία...

   



Ο 53χρονος υποστηρίζει πως είναι αθώος» λέει ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας ο οποίος αναλαμβάνει την εκπροσώπηση του κατηγορούμενου, Ηλία Μίχου για την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Ο Βασίλης Νουλέζας αφού εξέφρασε τον αποτροπιασμό του αλλά και την ηθική και ψυχική συμπαράστασή του στην ανήλικη και την οικογένειά της, τόνισε ότι ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και δε δέχεται ότι έβλαψε κατ’ οποιονδήποτε τρόπο τη 12χρονη. Έχει μάλιστα, όπως υποστηρίζει, «αποδείξεις, στοιχεία και μάρτυρες για αυτό».

Ο κ.Νουλέζας μίλησε στο star.gr και τόνισε πως η δικογραφία είναι ελλιπέστατη.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Βασίλης Νουλέζας

«Επικοινώνησε σήμερα ο 53χρονος από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται, ο οποίος αντιμετωπίζει όλο αυτό το βαρύτατο κατηγορητήριο που αφορά στη 12χρονη ανήλικη στα Σεπόλια. Αρχικά θέλω να εκφράσω την οδύνη μου, τον αποτροπιασμό και γενικά την ηθική και ψυχική συμπαράστασή μου στην ανήλικη και την οικογένειά της για το δυσάρεστο αυτό συμβάν. Πλην όμως, ασκώντας το υπερασπιστικό καθήκον μου, οφείλω να πω τα εξής:

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, αρνείται ότι έβλαψε κατ’ οποιονδήποτε τρόπο, πολύ περισσότερο στρεφόμενος κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας ενός παιδιού μόλις 12 ετών. Έχει αποδείξεις, στοιχεία και μάρτυρες για αυτό.

Σας υπενθυμίζω και τονίζω ότι η δικογραφία είναι ελλιπέστατη. Είμαστε ακόμη στο στάδιο της κυρίας ανακρίσεως. Συλλέγονται ακόμη στοιχεία, αποκρυπτογραφούνται συνομιλίες, επικοινωνίες από το κινητό και λοιπά.

Είναι πρόωρο, αδόκιμο και σφάλμα να προκρίνουμε, να προεξοφλούμε βιαστικά και να τον δίνουμε βορά στην κοινωνία και να τον κανιβαλίζουμε, κυριολεκτικά να τον ισοπεδώνουμε σαν άνθρωπο, ενώ ακόμη δεν έχει απολογηθεί και δεν έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Το τεκμήριο αθωότητας πρέπει να το σεβόμαστε όλοι και πρωτίστως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Θεωρώ ότι η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης θα αποκαλύψει συνταρακτικά πράγματα και θα φέρει στο φως της δημοσιότητας γεγονότα που θα συγκλονίσουν την κοινή γνώμη. Η άποψή μου είναι ότι όλοι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, προσεκτικοί και να μη βιαζόμαστε να εκδίδουμε ετυμηγορία για κανέναν απολύτως.

Αύριο θα απολογηθούμε κανονικά στην 33η ανακρίτρια».

Εκτός από τον Βασίλη Νουλέζα, ο 53χρονος θα εκπροσωπηθεί και από τον δικηγόρο Βασίλη Χρονόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.