Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 50χρονης νεκρής στην Αγία Πελαγία – «Την έκρυβαν τα σκουπίδια»

   Ο σύζυγος της 50χρονης, Μιχάλης Σηφάκης ήταν εκείνος που τελικά εντόπισε νεκρή (αφού πρώτα κάτι είχε δει ένα drone) την αγνοούμενη στην ...

  



Ο σύζυγος της 50χρονης, Μιχάλης Σηφάκης ήταν εκείνος που τελικά εντόπισε νεκρή (αφού πρώτα κάτι είχε δει ένα drone) την αγνοούμενη στην Αγία Πελαγία στην Κρήτη, η οποία είχε χαθεί το Σάββατο λόγω των πλημμυρών από τη σφοδρή κακοκαιρία.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο Μιχάλης Σηφάκης μόλις είδε από μακριά την σύζυγό του έπεσε στη θάλασσα της Παντάνασσας (κοντά στην Αγία Πελαγία) προκειμένου να τη βγάλει.

Μόλις έφτασε στο σημείο ενημέρωσε τους δύτες ωστόσο υπήρχε αρχικά ένα μπέρδεμα για το αν πρόκειται όντως για ανθρώπινο σώμα.

«Την έκρυβαν τα σκουπίδια»

«Την κρύβανε τα σκουπίδια και δεν φαινόταν. Τελικά είδα ότι είναι το σώμα της γυναίκας μου και φώναξα στους ανθρώπους. Όταν έφτασαν εμένα με έδιωξαν από την περιοχή και την ανέσυραν από την Παντάνασσα», δήλωσε σε κατάσταση σοκ ο κ. Σηφάκης.

Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας πως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρίσκονται στο σημείο για να παραλάβουν την άτυχη γυναίκα μεταφέροντάς την στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

------------------------------------------


Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε πάει μαζί με τον 50χρονο Κωνσταντίνο για να καθαρίσουν κάτι σπίτια στην περιοχή ωστόσο εξαιτίας της βροχής αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, κάτι που ποτέ δεν έγινε. Ο άτυχος οδηγός εντοπίστηκε χθες νεκρός στο αυτοκίνητό του που είχε σφηνωθεί στο αντιπλημμυρικό έργο της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.