Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηράκλειο Κρήτης: Καταγγελία σε βάρος 40χρονου για απόπειρα αποπλάνησης 12χρονης

Με πολλή διακριτικότητα χειρίζονται τις τελευταίες ώρες oι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου της Κρήτης, μια νέα υπόθεση που έχει να κάνει με...





Με πολλή διακριτικότητα χειρίζονται τις τελευταίες ώρες oι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου της Κρήτης, μια νέα υπόθεση που έχει να κάνει με καταγγελία για απόπειρα αποπλάνησης ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.gr, ένας 40χρονος που ζει στο Ηράκλειο και ο οποίος έχει προσαχθεί, φέρεται να προσέγγισε μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο ένα 12χρονο κορίτσι, με το οποίο συνομιλούσε.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος φέρεται να έχει στείλει στην ανήλικη άσεμνες φωτογραφίες και να ζητούσε το ίδιο και από το παιδί.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι δεν προκύπτει συνάντηση του 40χρονου με την ανήλικη, ενώ το κορίτσι εξετάζεται από ειδικούς επιστήμονες.

Οι αρχές αναμένεται να προχωρήσουν σε έρευνα και κατάσχεση των ηλεκτρονικών συσκευών που έχει στην κατοχή του ο άνδρας, προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συνομιλούσε και με άλλα ανήλικα παιδιά.

Σε βάρος του 40χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η υπόθεση έφτασε στις Αρχές, μετά από σχετική καταγγελία στην οποία προχώρησε ο πατέρας του μικρού κοριτσιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.