Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα χάσουμε το μέτρημα... Νέα σύλληψη, απόγευμα Κυριακής... 34χρονου για τον βιασμό της 12χρονης!

  Σε μια ακόμη σύλληψη αυτή τη φορά ενός 34χρόνου προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής η αστυνομία για την υπόθεση του βιασμού και της μαστρο...

 



Σε μια ακόμη σύλληψη αυτή τη φορά ενός 34χρόνου προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής η αστυνομία για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για έναν άνδρα που διατηρεί επιχείρηση μαζί με τον πατέρα του και o οποίος φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι. Η αστυνομία τις τελευταίες ημέρες συνεχίζει την έρευνα για όλους όσοι είχαν επαφές με την 12χρονη μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο και μετά έκλεισαν ραντεβού μαζί της για να τη βιάσουν. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα.

Τις τελευταίες 48 ώρες έχουν γίνει τρεις συλλήψεις ανδρών που κακοποίησαν το κορίτσι, ενώ από την πρώτη στιγμή έχουν συλληφθεί ο Ηλίας Μίχος και ο Γιάννης Σοφιανίδης. Στη φυλακή βρίσκεται και η μητέρα της ανήλικης για μαστροπεία.

Το βράδυ της περασμένη Παρασκευής συνελήφθη ένας 33χρονος, ο οποίος αρνείται ότι βίασε το 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό αλλά παραδέχτηκε ότι αντάλλαξε μηνύματα μέσω της εφαρμογής Blindchat και τη συνάντησε δυο φορές. Ο συγκεκριμένος άνδρας μένει στην Αγία Βαρβάρα και εργάζεται σε φαρμακαποθήκη, όπως αποκάλυψαν γείτονές του.

------------------------------------------


Χειροπέδες εξάλλου πέρασαν οι αστυνομικοί το βράδυ του Σαββάτου σε έναν 36χρονο με την κατηγορία του βιασμού σε ανήλικο. Πρόκειται για έναν διοικητικό υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά που τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, ενώ κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.

Ο 36χρονος κατηγορείται από την αστυνομία πως έχει βιάσει το 12χρονο κορίτσι και πως αντάλλασσε μαζί του (ή με τον 53χρονο Ηλία Μίχο) μηνύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.