Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δυο βδομάδες μετά δικαίωνεται ο «Στόχος»... 3,2 χιλιόμετρα από τον στόχο του έπεσε ο τουρκικός ψευτοτυφώνας λέει Αμερικάνος ερευνητής!

Με πρωτοσέλιδο πριν δυο εβδομάδες κι ενώ ηλίθιοι και εγκάθετοι δημιουργούσαν πανικό όπως επεδίωκε η Άγκυρα, αποκαλύπταμε ο τουρκικός ψευτοτυ...



Με πρωτοσέλιδο πριν δυο εβδομάδες κι ενώ ηλίθιοι και εγκάθετοι δημιουργούσαν πανικό όπως επεδίωκε η Άγκυρα, αποκαλύπταμε ο τουρκικός ψευτοτυφώνας βάρεσε στον γάμο του καραγκιόζη, πέραν του γεγονότος ότι θα περάσουν πολλά πολλά χρόνια για να γίνει -αν γίνει- επιχειρησιακός...

Δεν πρόλαβαν να περάσουν δεκαπέντε μερούλες και τσουπ.... Άλλη μια διακίωση για τον "Στόχο" που ξέρει τι γράφει, πότε το γράφει και γιατί το γράφει κι έχει μάτια και αυτιά σε ολόκληρο τον πλανήτη...

Αλλού για αλλού έπεσε ο τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος, με τους Τούρκους να καταφεύγουν για άλλη μία φορά σε ψέματα, αναφορικά με τα επιτεύγματά τους στα τουρκικά όπλα.

Οπως αναφέρει το geostratigika.com, o τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος εκτοξεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με τους Τούρκους να αναφέρουν πως χτύπησε επιτυχώς τον στόχο του σε απόσταση 561 χλμ.

Όμως, σύμφωνα με μαγνητικές ανωμαλίες που καταγράφηκαν στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, όπου οι Τούρκοι έστειλαν τον πύραυλο TYFUN, o τουρκικός βαλλιστικος πύραυλος έπεσε στα 557,68 χλμ.

Με λίγα λόγια ο πύραυλος έπεσε 3,32 χλμ. μακριά από τον στόχο του.
Ελληνοτουρκικά: Αλλού για αλλού έπεσε ο τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος – Ντενεκές – Ψέματα οι Τούρκοι

Προσοχή, δεν μιλάμε για 100 με 150 μέτρα, που θα έλεγε κανείς πως είναι μία απόσταση ικανή ώστε ο πύραυλος να προκαλέσει βλάβη στον στόχο του. Μιλάμε για πάνω από τρία χλμ. απόκλιση. Δηλαδή ο τουρκικός πύραυλος έχασε τελείως τον στόχο του.

Συνεχίζουν τα ψέματα οι Τούρκοι για… εσωτερική κατανάλωση.

Για την ιστορία πάντως οι ελληνικοί SCALP βρίσκουν με ακρίβεια τους στόχους τους.

Ο άνθρωπος που το… έψαξε και βρήκε το ψέμα των Τούρκων είναι Αμερικανός ερευνητής και αναλυτής από το πανεπιστήμιο της Αριζόνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.