Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Για να μην μπερδεύεται ο κόσμος... Αγρίνιο: Γιατί ο 28χρονος παραμένει ελεύθερος - Η θέση της ΕΛ.ΑΣ.

  Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πως ο 28χρονος άνδρας από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ασέλγεια σε τετράχρονο αγοράκι εξακολουθεί να κ...

 



Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πως ο 28χρονος άνδρας από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ασέλγεια σε τετράχρονο αγοράκι εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος παρά το γεγονός της δημοσιοποίησης των στοιχείων του από την ΕΛ.ΑΣ.



«Εμείς υποβάλαμε μήνυση το καλοκαίρι του 2021. Οι πράξεις αυτές φέρεται ότι έγιναν από τον φερόμενο δράστη από τον Μάρτιο περίπου του 2021 μέχρι και τον Μάιο του 2021, όταν υπηρετούσε ο φερόμενος ως δράστης την θητεία του» αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας του 4χρονου, Παντελής Βαμβακάς.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου σε δηλώσεις της , εξηγεί ότι δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 28χρονο παρόλο που του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό.

«Σε αυτή την περίπτωση παρόλο που ασκήθηκε δίωξη από τον Φεβρουάριο του 2022, δόθηκε τώρα η εντολή στην Αστυνομία να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του. Δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης (από την Δικαιοσύνη). Του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, αλλά δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Ο κόσμος μπερδεύεται και θεωρεί ότι η Αστυνομία αφήνει έξω έναν δράστη βιασμού. Προφανώς πρέπει να έχουμε στα χέρια μας ένα ένταλμα σύλληψης »αναφέρει η κ.Δημογλίδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.