Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

28η Οκτωβρίου: Το συγκλονιστικό μήνυμα του πιλότου του F-16 της ομάδας «Ζευς» – «Είμαστε και θα παραμείνουμε έτοιμοι»

  Συγκλόνισε ο Χριστόδουλος Γιακουμής, πιλότος του F-16 της ομάδας «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας με το μήνυμά του για την 28η Οκτωβρίου. ...

 



Συγκλόνισε ο Χριστόδουλος Γιακουμής, πιλότος του F-16 της ομάδας «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας με το μήνυμά του για την 28η Οκτωβρίου.



«Ελληνίδες, Έλληνες, ατενίζουμε με υπερηφάνεια όσα πέτυχε η Γενιά του ’40 υπερασπίζοντας την Πατρίδα. Είμαστε και θα παραμείνουμε έτοιμοι να πράξουμε τα ίδια. Τιμή σ’ εκείνους όπου στη ζωή των όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες! Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα μας και στον Ελληνισμό απανταχού της γης», τόνισε ο επισμηναγός ο επισμηναγός Χριστόδουλος Γιακουμής, χρησιμοποιώντας στο μήνυμά του στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη από το ποίημα “Θερμοπύλες”.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου απάντησε:

«Κύριε Επισμηναγέ, τιμάμε τους ήρωες που πολέμησαν και έδωσαν και τη ζωή τους στο έπος του ’40 για την ελευθερία μας. Και όλους εσάς στις Ένοπλες Δυνάμεις, τους άγρυπνους φρουρούς, που διασφαλίζετε την εθνική μας ανεξαρτησία και κυριαρχία. Η πατρίδα σάς ευγνωμονεί. Χρόνια πολλά και καλές προσγειώσεις».

Οι εντυπωσιακοί ελιγμοί της πτήσης του αεροσκάφους F-16 της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων «Ζευς», έκοψαν την ανάσα των χιλιάδων θεατών της παρέλασης.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.