Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγρίνιο: Ποδοσφαιριστής στη Γ’ Εθνική ο 28χρονος που συνελήφθη για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι

Ποδοσφαιριστής σε τοπικές ομάδες σε Αγρίνιο, Ρέθυμνο και Μεσολόγγι ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίο...



Ποδοσφαιριστής σε τοπικές ομάδες σε Αγρίνιο, Ρέθυμνο και Μεσολόγγι ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων, καθώς κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι στο Αγρίνιο.

Σε βάρος του νεαρού άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυα σχετικά με την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία ο 28χρονος ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα το 2008 από την ομάδα «Ελπίδες Αγρινίου». Στην συνέχεια και μετά από πρόταση που του έγινε εγκατέλειψε την ομάδα προκειμένου να εγκατασταθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης και στην ομάδα της Επισκοπής μεσοεπιθετικός. Ο Δημήτρης Κραβαρίτης το 2015 βρέθηκε μετά από συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα να αγωνίζεται στην ίδια θέση και στον Άρη Ρεθύμνου.

Το 2021 και ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε να αγωνίζεται και την φανέλα της ΑΕ Μεσολογγίου.






Το χρονικό της υπόθεσης

Η ιστορία της ασέλγειας εις βάρος του τετράχρονου αγοριού είχε σοκάρει το Αγρίνιο, όταν ήρθε στην επιφάνεια στις αρχές του τρέχοντος έτος όπου ο νεαρός άνδρας υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.

Την είχε δημοσιοποιήσει η Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τις υποθέσεις που έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας και περιλαμβάνεται ανάμεσα σε 200 ακόμα μαρτυρίες κακοποίησης. Η αστυνομική έρευνα ήταν ήδη σε εξέλιξη από τα τέλη του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με τις τότε αποκαλύψεις και με πληροφορίες του agrinionews, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου μια 52χρονη γυναίκα και τον γιο της, ο οποίος εκείνη την εποχή υπηρετούσε τη θητεία του στον στρατό, ότι κακοποίησαν τον τετράχρονο γιο του. Η γυναίκα ήταν το πρόσωπο που κρατούσε το παιδί (baby sitting) και ο γιος της είχε πρόσβαση στο αγοράκι. Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όταν είδαν κάποιες από τις ζωγραφιές του. Απευθύνθηκαν σε ειδικό ο οποίος πολύ γρήγορα κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσε εντολή για έρευνα. Μητέρα και γιος έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις στην Αστυνομία και υπέβαλαν υπόμνημα με τη δική τους εκδοχή. Η περίπτωση του νεαρού εξετάστηκε από Στρατοδικείο, καθώς όσα καταγγέλθηκαν συνέβησαν όταν εκείνος υπηρετούσε τη θητεία του.

Τα στοιχεία του 28χρονου

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για τον Κραβαρίτη Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2641022520, 2641030168 & 2641030173 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών μέχρι την 17-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού ορίου των έξι μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.



------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.