Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ημαθία: Ο 28χρονος Ρομά ξέσπασε στο γκάζι επειδή είχε τσακωθεί με την γυναίκα του και «θέρισε» τη 15χρονη

    Ασύλληπτος παραμένει ο 28χρονος Ρομά, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε μια 15χρονη το βρ...

   



Ασύλληπτος παραμένει ο 28χρονος Ρομά, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε μια 15χρονη το βράδυ της Παρασκευής στην Παλαιοχώρα της Ημαθίας, τραυματίζοντας βαρύτατα την 37χρονη μητέρα και την 11χρονη αδερφή της.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος Ρομά ο οποίος ήταν κάτοικος της περιοχής είχε τσακωθεί με την γυναίκα του πριν να μπει στο αυτοκίνητο το μοιραίο βράδυ με τις μαρτυρίες να αναφέρουν ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Κάτοικοι του χωριού ανέφεραν, σύμφωνα με το MEGA, ότι ο 28χρονος είχε αγοράσει το μαύρου χρώματος αυτοκίνητο πριν από 15 μέρες.

Κατά την ίδια πηγή, δε, ο Ρομά που καταζητείται άλλαξε τις τελευταίες ώρες τις φωτογραφίες στο προφίλ του στο Facebook προκειμένου να μην αναγνωρίζεται.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε την 15χρονη και αναζητείται είναι ηλικίας 28 ετών, κάτοικο της περιοχής στην οποία σημειώθηκε το τροχαίο, ο εντοπισμός του οποίου δεν κατέστη δυνατός στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.