Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο στην Ημαθία: «Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο δράστης» λέει ο θείος της νεκρής 15χρονης

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια της άτυχης 15χρονης που έχασε την ζωή της, χθες (21.10.2022), στο τροχαίο δυστύχημα στον κεντρικό δρόμο της ...





Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια της άτυχης 15χρονης που έχασε την ζωή της, χθες (21.10.2022), στο τροχαίο δυστύχημα στον κεντρικό δρόμο της Παλαιόχωρας στην Ημαθία.

Όλα έγιναν χθες το βράδυ όταν η μητέρα της 15χρονης, με τα δύο από τα τρία της παιδιά, γύριζαν σπίτι. Ένα αυτοκίνητο κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα τους παρέσυρε. Η 15χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η μητέρα της και η αδερφή της νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Ο θείος της άτυχης 15χρονης μιλάει στο newsit.gr, μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που συνέβη. “Ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα μέσα στο χωριό. Η μητέρα με τα δύο κοριτσάκια της πήγαιναν στο σπίτι τους, μάλλον δεν τους αντιλήφθηκε και τους χτύπησε. Η μητέρα με το άλλο το παιδί της είναι στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση. Η μητέρα συγκεκριμένα υποβλήθηκε σε χειρουργείο χθες και έκανε επιπλοκές” αναφέρει ο ίδιος.

Ο κ. Μαυρίδης, το έμαθε γύρω στις 9:30 όταν τον πήρε ο γιος του τηλέφωνο και αμέσως πήγε στο σημείο που έγινε το δυστύχημα. “Την ώρα που έφτασα εκεί ήταν μόνο το ένα κοριτσάκι που πέθανε ακαριαία. Η μητέρα με το άλλο το παιδί είχαν μεταφερθεί ήδη στο νοσοκομείο. Ήταν μεγάλο σοκ” λέει.

Ο οδηγός, όπως μεταφέρει στο newsit.gr ο θείος του άτυχου κοριτσιού “όταν τους χτύπησε, σηκώθηκε και έφυγε, αναζητείται, αλλά όλοι στο χωριό ξέρουμε ποιος είναι. Είναι από εδώ”. Η κηδεία του άτυχου κοριτσιού, σύμφωνα με τον θείο της θα γίνει σήμερα. Όσον αφορά στην 11χρονη αδερφή της νοσηλεύεται πολυτραυματίας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

“Έχει μακρινή συγγένεια και με το κοριτσάκι και την οικογένεια του”

Στο newsit.gr μίλησε και ξαδέρφη της αδικοχαμένης 15χρονης: “Η ξαδελφούλα μου πήγαινε μαζί με τη μητέρα της και την μικρή της αδελφή σε ένα μαγαζί για να πάρουν κάτι που ήθελαν και αυτός με το αυτοκίνητο του έτρεχε τόσο πολύ που δεν μπόρεσε να σταματήσει και τις παρέσυρε. Λένε ότι ο οδηγός είχε πιει πολύ και έτρεχε με το αυτοκίνητο του. Τις παρέσυρε και εξαφανίστηκε. Τώρα κρύβεται κάπου για να μην τον πιάσουν. Αλλά θα τον βρουν. Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι. Μάλιστα έχει μια μακρινή συγγένεια και με το κοριτσάκι και την οικογένεια του. Πραγματικά όλοι θέλουμε να βρεθεί και να πληρώσει για αυτή την καταστροφή που προκάλεσε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Το κορίτσι μας το χάσαμε, αλλά και η μητέρα του είναι σοβαρά και φοβόμαστε μην πεθάνει και αυτή, αλλά και η μικρή αδελφή της έχει πολλά τραύματα. Θα τον βρει σίγουρα η αστυνομία και θα τιμωρηθεί για όλο αυτό το κακό, όσο και να κρύβεται».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.