Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αδιανόητη εξέλιξη... Την 14χρονη από τη Νίκαια την άρπαξαν πέντε άντρες και τη βίασαν όλοι μαζί στο Μαρκόπουλο

    Μετά τον αποτροπιασμό από τις αποκαλύψεις για το βιασμό της 12χρονης ανήλικης από τον Κολωνό και το αρρωστημένο κύκλωμα παιδοβιαστών μί...

   



Μετά τον αποτροπιασμό από τις αποκαλύψεις για το βιασμό της 12χρονης ανήλικης από τον Κολωνό και το αρρωστημένο κύκλωμα παιδοβιαστών μία νέα καταγγελία έρχεται να παγώσει κυριολεκτικά το πανελλήνιο.

Πρόκειται για ένα 14χρονο κορίτσι το οποίο είχε απαχθεί το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από την περιοχή της Νίκαιας, ενώ πήγαινε με την αδελφή της στο φούρνο της γειτονιάς. 

Τότε ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα τους και άρπαξαν το 14χρονο κορίτσι. Από εκείνη την ημέρα τα ίχνη της είχαν εξαφανιστεί και οι γονείς της είχαν καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί “χτένιζαν” όλο το λεκανοπέδιο για ημέρες χωρίς να έχουν αποτέλεσμα μέχρι που το βράδυ της Τετάρτης το τηλέφωνο των γονιών της 14χρονης χτύπησε και ήταν η ίδια στην άλλη γραμμή. Με όσο κουράγιο της είχε απομείνει τους είπε πως βρίσκεται στο Μαρκόπουλο και αφού τους έδωσε το στίγμα της, εκείνη την εντόπισαν και την παρέλαβαν.

------------------------------------------


Οι γονείς με την 14χρονη κόρη τους μετέβησαν στην αστυνομία με την ανήλικη κοπέλα να περιγράφει τα όσα αδιανόητα έζησε. Σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER, η καταγγελία ανατρίχιασε ακόμα και τους αστυνομικούς, αφού μίλησε για πέντε άντρες που την άρπαξαν, την οδήγησαν σε άγνωστη τοποθεσία και την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.