Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός: Η 12χρονη σταμάτησε να πηγαίνει σχολείο πριν από το περασμένο Πάσχα! Τι είπε η μητέρα όταν την πήραν τηλέφωνο από το σχολείο...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό από τον Ηλία Μίχο, τον Γιάννη Σοφιανίδη. Σύμφωνα με όσα ειπ...





Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό από τον Ηλία Μίχο, τον Γιάννη Σοφιανίδη. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Super Katerina στον Alpha, η 12χρονη είχε σταματήσει να πηγαίνει σχολείο πριν από το περασμένο Πάσχα.

Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, «το κοριτσάκι είχε σταματήσει να πηγαίνει στο σχολείο πριν από το Πάσχα πέρυσι» και «μιλάμε για ένα παιδάκι 5ης Δημοτικού. Από το σχολείο έπαιρναν τηλέφωνο τη μητέρα και την ρωτούσαν πού είναι το παιδί. Εκείνη, τους απάντησε ότι ήταν άρρωστο».

Οι συντελεστές της εκπομπής αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν να μην ειδοποίησαν τις Αρχές, την Πρόνοια, και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες μετά από τόσο μακρόχρονη απουσία της 12χρονης για να διαπιστωθεί τι συνέβαινε με το παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.