Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η μάνα συναντούσε πριν ένα χρόνο άγνωστους άντρες μαζί με τη 12χρονη στον Κολωνό

  Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη ...

 



Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη σχέση που είχε η μητέρα της με τον Ηλία Μίχο όταν αυτός εξέδιδε το παιδί.



Η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης όσο και τα μηνύματα που αντάλλαξε η μητέρα με τη σύζυγο του 53χρονου πριν τις συλλήψεις αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η 37χρονη να εξέδιδε το παιδί πριν από τον Μίχο.

Μαρτυρίες από τη γειτονιά κάνουν λόγο ότι η μητέρα, πριν από περίπου ένα χρόνο, συναντούσε άγνωστους άντρες στην περιοχή, έχοντας μαζί της την 12χρονη.

Ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός πως η 37χρονη αν και γνωρίζε για τα μηνύματα που αντάλλασε η κόρη της με τον Μίχο δεν πήγαινε στην Αστυνομία να καταγγείλει τον 53χρονο.

------------------------------------------


Αναγκάστηκε-επί της ουσίας-να το κάνει όταν η θεία της μικρής, η οποία εντόπισε τους διαλόγους με τον 53χρονο, την απείλησε πως θα πάει εκείνη στην Αστυνομία.

Χθες, η 37χρονη μητέρα οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.