Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιασμός 12χρονης: Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι - Αναμένεται το μεσημέρι η μητέρα

  Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν από τον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες των τελευταίων ημερών για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Η π...

 



Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν από τον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες των τελευταίων ημερών για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Η προθεσμία τους δόθηκε προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους και να δώσουν εξηγήσεις στην Τετάρτη.

Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία, της γεννετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, η οποία τους έχει αποδωθεί.

Πρόκειται για τον 33χρονο που συνελήφθη την Παρασκευή, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο νοσοκομείο Μεταξά και τον 34χρονο που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, μετά τη 1 το μεσημέρι, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή και η μητέρα της 12χρονης προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της μαστροπείας που της έχει απαγγελθει μετά τη σύλληψή της.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του 34χρονου κατηγορούμενου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος:

«Υπάρχουν ιατρικοί λόγοι και πιστοποιητικά τα οποία στην ανάκριση θα αναδειχθούν πως δεν μπορούσε να τελέσει το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται», ανέφερε.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του 33χρονου κατηγορούμενου, Γιάννη Μπαρκαγιάννη:

«Ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες. Η πράξη για την οποία κατηγορείται είναι ασέλγεια σε ανήλικο με χρηματικό αντίτυπο. Είναι μικρότερη σε κακουργηματική δίωξη ποινή. Δεν υπάρχει βιασμός εδώ, δεν είναι βιαστής. Χθες υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση. Είχε τα έγγραφα από το παρελθόν που προκύπτει ότι υπάρχουν ψυχιατρικά προβλήματα και θα συντάξει μια τεχνική έκθεση που θα την προβάλει την Τετάρτη», είπε ο δικηγόρος του.

------------------------------------------


Παράλληλα αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να ξεκινήσει ένας νέος γύρος έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης που θα αφορούν σε εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.