Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός: Στον ανακριτή αύριο Δευτέρα η μάνα της 12χρονης και οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι

   Απολογούνται στον ανακριτή αύριο Δευτέρα η μητέρα της 12χρονης και οι δύο κατηγορούμενοι για βιασμό στον Κολωνό Στον ανακριτή που χει...

  


Απολογούνται στον ανακριτή αύριο Δευτέρα η μητέρα της 12χρονης και οι δύο κατηγορούμενοι για βιασμό στον Κολωνό

Στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό θα οδηγηθούν αύριο Δευτέρα 17 Οκτωβρίου η 38χρονη μητέρα της ανήλικης και οι δύο συλληφθέντες την Παρασκευή και χθες Σάββατο.

Η 38χρονη κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία κατ' εξακολούθηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, από την προανακριτική διαδικασία έχουν προκύψει σοβαρά στοιχεία σε βάρος της. Συγκεκριμένα, στον τραπεζικό λογαριασμό της φέρεται να έχουν εντοπιστεί εμβάσματα, τόσο από τον ήδη προφυλακισμένο στις φυλακές Γρεβενών 53χρονο Ηλία Μίχο, όσο και από άλλους άνδρες, οι οποίοι φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί ότι βίαζαν επ' αμοιβή την 12χρονη. Η μητέρα της ανήλικης αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι τα εμβάσματα από τον Μίχο είναι αμοιβές της για δουλειές που έκανε η ίδια στο κατάστημα του, ενώ για τα υπόλοιπα εμβάσματα ισχυρίζεται, ότι η 12χρονη της είχε πάρει την κάρτα της και έδινε τον λογαριασμό της απευθείας στους άνδρες που την βίαζαν.

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί και ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, κάτοικος Δυτικής Αττικής, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου και κατηγορείται για την κακουργηματική πράξη της γενετήσιας πράξης με ανήλικο κάτω των 12 ετών έναντι αμοιβής. Ο 33χρονος κατηγορείται ότι βίασε τουλάχιστον δύο φορές το κορίτσι, το οποίο «εντόπισε» μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί του στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην κακουργηματική πράξη έναντι αμοιβής.

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει την ίδια μέρα και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά, ο οποίος κατηγορείται επίσης για την κακουργηματική πράξη της γενετήσιας πράξης με ανήλικο κάτω των 12 ετών έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας «ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής».

------------------------------------------


Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 36χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει, ότι παρότι είχε επαφές με το κορίτσι μέσω μηνυμάτων, δεν είχε φυσική επαφή μαζί της. Εκτός από τις βαρύτετες κατηγορίες με τις οποίες βαρύνεται, με εντολή του υπουργού Υγείας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.