Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιασμός 12χρονης: Σε καθεστώς απομόνωσης στις φυλακές Κορυδαλλού η μητέρα του κοριτσιού

Μόνη της σε κελί στην πτέρυγα Β του πρώτου ορόφου, σε καθεστώς απομόνωσης κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού η προφυλακισμένη για το αδίκημα...





Μόνη της σε κελί στην πτέρυγα Β του πρώτου ορόφου, σε καθεστώς απομόνωσης κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού η προφυλακισμένη για το αδίκημα της μαστροπείας μητέρα της 12χρονης.

Σύμφωνα με το MEGA η 37χρονη μητέρα δεν θα εχει απολύτως καμία επαφή με συγκρατούμενές της καθώς θα προαυλίζεται και μόνη ενώ η ίδια έχει εκφράσει φόβους για την ζωή της.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πρώτος προαυλισμός της μητέρας της 12χρονης πραγματοποιήθηκε, για λόγους ασφαλείας,μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης (19/10), όταν όλες οι κρατούμενες είχαν μπει στα κελιά τους.

«Από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το αδίκημα και αυτής της μορφής και την έκταση που έχει πάρει και προκειμένου να μην υπάρξει περίπτωση κίνδυνου της συγκεκριμένης, αυτή τη στιγμή κρατείται μόνη της σε καθεστώς προστασίας .Από εκεί και πέρα θα αποφασίσει μετά το συμβούλιο της φυλακής για πόσο διάστημα θα είναι εκεί και που θα τοποθετηθεί» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, Κώστας Βαρσάμης.

Σημειώνεται ότι έξω από το κελί της 37χρονης υπάρχει καρτοτηλέφωνο και από αυτό έκανε η ίδια τα πρώτα τηλεφωνήματα από τον Κορυδαλλό, μιλώντας με τη δικηγόρο της και τα μεγαλύτερα παιδιά της.

Στην πρώτη συνέντευξη με την διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού και κοινωνική λειτουργό η μητέρα της 12χρονης ρώτησε πώς μπορεί να προμηθευτεί είδη πρώτης ανάγκης, ποτέ θα μπορεί να εχει επισκεπτήριο, και πότε μπορεί να μιλάει στο καρτοτηλέφωνο με τα παιδιά της.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.