Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός: Που εστιάζουν οι έρευνες για να βρεθούν όλοι οι βιαστές της 12χρονης

   Την ίδια ώρα που σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας οι τρεις κατηγορούμενοι παιδοβιαστές προκειμένου να απολογηθούν, οι αστυνομικές αρχές συ...

  



Την ίδια ώρα που σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας οι τρεις κατηγορούμενοι παιδοβιαστές προκειμένου να απολογηθούν, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες τους για να εντοπίσουν και τους τους υπόλοιπους που πιθανώς να βίασαν το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό.

Μετά τον 53χρονο Ηλία Μίχο, τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη αλλά και την μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, σήμερα (19.10.2022) το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει ο 33χρονος ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, ο 36χρονος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου και ο 34χρονος ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές το απόγευμα της Κυριακής.

Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, η οποία τους έχει αποδοθεί.

Τι αναμένεται να υποστηρίξουν

Ειδικότερα, ο 33χρονος κατηγορούμενος, αναμένεται να στηρίξει την απολογία του πάνω στο ότι έχει πρόβλημα διανοητικό το οποίο σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γιάννη Μπαρκαγιάννη, επιβεβαιώνεται από γιατρό ο οποίος τον εξέτασε την Κυριακή στη ΓΑΔΑ επί 1,5 ώρα.

Αναμένεται να ισχυριστεί εκ νέου ότι υπήρξαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη αλλά έγιναν δύο συναντήσεις καθώς η τρίτη ματαιώθηκε εξαιτίας ενός κωλύματος που είχε προκύψει με τη μεταφορά των χρημάτων. Πάντως, ο 33χρονος αρνείται πως υπήρξε βιασμός του παιδιού.

Στο ίδιο πλαίσιο και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος -σε διαθεσιμότητα πλέον- του νοσοκομείου Μεταξά αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν υπήρχε βιασμός της 12χρονης, αλλά έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Σε άρνηση των κατηγοριών, αναμένεται να προχωρήσει και ο 34χρονος ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Ψάχνουν τα πάντα για να βρουν και τους υπόλοιπους

Οι αρχές προσπαθούν να συμπληρώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ και να οδηγηθούν στο σύνολο των ανθρώπων οι οποίοι φέρονται να βίασαν την 12χρονη έναντι χρηματικών ποσών που κυμαίνονται από 50 έως 70 ευρώ, ενώ αναμένονται άμεσα και άλλες συλλήψεις.

Εκτός από τα ηλεκτρονικά ίχνη που ψάχνουν μέσω διαδικτυακών εφαρμογών και μηνυμάτων, μεγάλο κομμάτι των ερευνών στρέφεται στον οίκο ανοχής όπου φέρεται να είχε πάει τέσσερις με πέντε φορές ο Μίχος τη μικρή και την εξέδιδε έναντι αμοιβής.

------------------------------------------


Σύμφωνα με την κατάθεση του κοριτσιού, ο ήδη προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος την πήγαινε σε οίκο ανοχής που βρισκόταν σε απόσταση 15 με 20 λεπτά από το μαγαζί του.

Όπως λέει η ανήλικη, την υποχρέωνε να βιάζεται μέσα σε μισή ώρα από πέντε διαφορετικούς άνδρες. Αν λοιπόν είχε πάει στον οίκο ανοχής πέντε φορές, εκτιμάται ότι είναι 20-25 τα άτομα που βίασαν το 12χρονο παιδί.

Η υπηρεσία προστασίας ανηλίκων λαμβάνει αδιάλειπτα καταθέσεις από το περιβάλλον όλων των εμπλεκομένων, ενώ την ίδια ώρα, εκτός από τις έξι συλλήψεις που έχουν ήδη γίνει, στις Αρχές προσέρχονται αυτοβούλως άνδρες που επικοινωνούσαν με το ανήλικο κοριτσάκι προκειμένου να δώσουν κατάθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.