Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Έρχονται νέες συλλήψεις – Ταυτοποιήθηκαν 8 άτομα που φέρονται να είχαν «επαφές» την ανήλικη

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης αφού οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς. ...

   



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης αφού οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA είναι θέμα χρόνου να έρθουν νέες συλλήψεις για την υπόθεση, αφού οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τουλάχιστον οκτώ άνδρες, οι οποίοι φέρονται να έχουν βιάσει την ανήλικη.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία και τις φωτογραφίες αυτών των ανδρών και αναμένουν τα εντάλματα σύλληψης από την ανακρίτρια, προκειμένου να τους φορέσουν χειροπέδες.

Σημειώνεται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής, η πολυκατοικία στην οποία διαμένει ο Ηλίας Μίχος στην περιοχή του Κολωνού έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης. Αγνωστοι δράστες τοποθέτησαν λίγο μετά τις 03:00 αυτοσχέδιο μηχανισμό αποτελούμενο από δυο γκαζάκια μπροστά από την είσοδο του κτιρίου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Από την πυροδότηση προκλήθηκαν φθορές στην πρόσοψη της πολυκατοικίας.

Στο μεταξύ, στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής μετέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου (22/10) τρεις άνδρες ηλικίας 66, 57 και 48 ετών που φέρονται να συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με τη 12χρονη από τον Κολωνό. Σύμφωνα με τους ίδιους, οι «3» συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών με την ανήλικη.

Τα άτομα αυτά φαίνεται να είχαν ανταλλάξει και τηλεφωνικούς αριθμούς με την ανήλικη και αυτό που εξετάζεται τώρα από τις Αρχές είναι εάν είχαν συναντήσει οι άντρες την 12χρονη. Να σημειωθεί ότι εξετάστηκαν ενόρκως, όπως και οι υπόλοιποι επτά άνδρες που έχουν εμφανιστεί αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ. Στη συνέχεια τα τρία άτομα αποχώρησαν, ενώ θα ερευνηθεί η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.