Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιασμός 12χρονης: Διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά ο 36χρονος που συνελήφθη

   Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής (16/10) ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, ο πέμπτος μέχρ...

  




Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής (16/10) ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, ο πέμπτος μέχρι στιγμής συλληφθείς - έχουν συλληφθεί άλλοι τρεις για βιασμό και η μητέρα της 12χρονης για μαστροπεία.

Ο 36χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (17/10), ημέρα κατά την οποία αναμένεται να απολογηθεί και η μητέρα της 12χρονης και ο 33χρονος που έχει επίσης συλληφθεί για τον βιασμό του κοριτσιού.

Παράλληλα υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την ανήλικη, η 12χρονη του είπε πως είναι 17 ετών αλλά και ο ίδιος την πέρασε για ενήλικη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος θα ζητήσει την Δευτέρα νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

------------------------------------------


Ο 36χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων καθώς φέρεται να έχει βιάσει την 12χρονη από τον Κολωνό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.