Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πριν λίγο... Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Στην ανακρίτρια οι τρεις συλληφθέντες 33, 36 και 34 ετών

Στο γραφείο της ανακρίτριας οδηγήθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό προκειμένου να απολογηθούν. Οι τρεις ά...





Στο γραφείο της ανακρίτριας οδηγήθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό προκειμένου να απολογηθούν. Οι τρεις άνδρες πιάστηκαν στην «τσιμπίδα» των αρχών όταν εντοπίστηκαν συνομιλίες τους με το παιδί κατά τη διάρκεια των οποίων, σύμφωνα με την κατηγορία, κλείστηκαν «ραντεβού».

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι απολογούνται ενώπιον της 33ης ανακρίτριας μια μόλις ημέρα μετά την προφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης, φέρονται να αρνούνται την κατηγορία που τους αποδίδεται.

Ο 33χρονος κατηγορούμενος φέρεται να επικαλείται διανοητικά προβλήματα τα οποία, σύμφωνα με την υπεράσπιση του, επιβεβαιώνει γιατρός ο οποίος τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι κλείστηκαν τρία «ραντεβού» με τη 12χρονη, αλλά τελικά έγιναν δύο συναντήσεις καθώς η τρίτη ματαιώθηκε αφού προέκυψε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται πως στα «ραντεβού» δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος μεγάλου νοσοκομείου, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε διαθεσιμότητα, φέρεται, επίσης, να αρνείται ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι έγινε μία συνάντηση με τη 12χρονη που κλείστηκε μέσω της εφαρμογής και πως δεν της έδωσε χρήματα.

Τη γραμμή της άρνησης των κατηγοριών ακολουθεί και ο 34χρονος κατηγορούμενος ο οποίος, με τη σειρά του, ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.