Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατερίνη: Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον Ιρακινό!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κατερίνη ο βιασμός μιας 11χρονης από 30χρονο. Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Αύγουστο όταν ο φερόμενος ως δρά...




Σοκ έχει προκαλέσει στην Κατερίνη ο βιασμός μιας 11χρονης από 30χρονο. Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Αύγουστο όταν ο φερόμενος ως δράστης παρέσυρε το κοριτσάκι στο διαμέρισμά του και το βίασε. 

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι η 11χρονη είχε βιαστεί. Ο δράστης συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και κρίθηκε προφυλακιστέος.



Με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του παιδιού περιέγραψε στην ΕΡΤ3 πώς ο 30χρονος παρέσυρε την 11χρονη στο σπίτι του ενώ έπαιζε με μια φίλη της σε πλατεία της Κατερίνης και εκεί την βίασε.

«Το καλοπιάσανε, πιο πολύ την δικιά μου, την παρέσυρε, της είπε ένα λεπτό πάμε να σου πω κάτι, ε… έφυγε το παιδί. Όταν άρχισε να προχωρά το παιδί, του έλεγε πρέπει να γυρίσω πίσω, άρχισε να φοβάται απ’ ότι μου είπε “ένιωσα ότι χάθηκα δεν ήξερα πού βρίσκομαι”. Το πήγε στο σπίτι που έμενε και μετά αντί να το γύρισε πίσω, το πήγαινε προς το πάρκο… αντίθετα, προς αντίθετη πλευρά», είπε η μητέρα της 11χρονης.

«Για πολύ καλή μας τύχη, και να είναι και καλά οι άνθρωποι, τους βρήκε η αστυνομία αμέσως και εκεί το παιδί μόλις είδε τον αστυνομικό, του είπε ότι “με πείραξε”», τόνισε.

«Με όλα αυτά τα γεγονότα που γίνονται, εγώ προσωπικά και η οικογένεια μου όλη βέβαια θέλουμε δικαίωση για το παιδί αλλά και ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει. Μπορεί να γίνει στο κάθε παιδί. Δεν είναι το θέμα αν είναι Έλληνας η μετανάστης. Είναι ότι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και είναι πολύ εύκολο», σημείωσε η μητέρα της 11χρονης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.