Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Βέροια τίμησε την 110η Επέτειο της Απελευθέρωσής της... Επιβλητική η παρουσία των Λοκατζήδων! ΒΙΝΤΕΟ

  Την 110η Επέτειο της Απελευθέρωσής της από τον Τουρκικό Ζυγό γιόρτασε η Βέροια, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 και παράλληλα τιμήθηκε η Ημ...

 




Την 110η Επέτειο της Απελευθέρωσής της από τον Τουρκικό Ζυγό γιόρτασε η Βέροια, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 και παράλληλα τιμήθηκε η Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα, που εορτάστηκε σε όλη την Κ. Μακεδονία.



Το πρωί τελέστηκε Δοξολογία στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος και τον πανηγυρικό της Ημέρας για την Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα εκφώνησε ο γιατρός Τάσος Βασιάδης.
Στη συνέχεια τελέστηκε στην πλ. Ωρολογίου της Βέροιας επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, ενώ την πανηγυρικό της Ημέρας για την Απελευθέρωση της Βέροιας εκφώνησε η φιλόλογος Χαρά Αξούριστου.

Μετά το τέλος το πέρας της τελετής πραγματοποιήθηκε παρέλασε συλλόγων, σχολείων και τμημάτων του Στρατού, στην ηλιόλουστη Βέροια, η οποία κατακλύστηκε από τους κατοίκους της (αλλά και τουρίστες) για να παρακολουθήσουν τις επετειακές εκδηλώσεις.

------------------------------------------


Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και την Βουλή ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας, ενώ, πέρα από τις τοπικές αρχές της Ημαθίας και της Βέροιας, παρέστη ο Δήμαρχος Στροβόλου Λευκωσίας και αντιπροσωπεία από την πόλη Ούζιτσε της Σερβίας (ως αδελφοποιημένοι Δήμοι με τον Δ. Βέροιας), ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Μακεδονίας κ.α.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.