Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Haberler: Η Ελλάδα παρενόχλησε F-16 της Τουρκίας με S-300 – Θα συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο σήμερα στην Τουρκία,

Υπουργικό συμβούλιο σήμερα (05.09.2022) στην Τουρκία, με την Άγκυρα να επιμένει στις κατηγορίες της πως η Ελλάδα είναι εκείνη που κάνει… πα...





Υπουργικό συμβούλιο σήμερα (05.09.2022) στην Τουρκία, με την Άγκυρα να επιμένει στις κατηγορίες της πως η Ελλάδα είναι εκείνη που κάνει… παρενοχλήσεις!

Χαρακτηριστικό είναι δημοσίευμα της εφημερίδας Haberler, σύμφωνα με το οποίο όχι μόνο τα ελληνοτουρκικά θα είναι στην ατζέντα της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου υπό τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά η Ελλάδα παρενόχλησε τουρκικά αεροσκάφη 3 φορές τις τελευταίες 2 εβδομάδες!



Το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας υποστηρίζει πως η παρενόχληση (!) έγινε με πυραύλους S-300, τους οποίους η Τουρκία ξαφνικά τις τελευταίες εβδομάδες έχει… ανακαλύψει.

Σύμφωνα με τη Haberler, η Τουρκία έχει ενημερώσει το ΝΑΤΟ για τη θέση της αυτή και περίμενε την αντίδραση της Συμμαχίας.

Στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην Τουρκία, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, θα συζητηθούν, εκτός από τις δήθεν παρενοχλήσεις τουρκικών μαχητικών από την Ελλάδα και η καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Στην κορυφή της ατζέντας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα είναι το πρόγραμμα κοινωνικής στέγασης χαμηλών εισοδημάτων που θα ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου και η προαγωγή στους δημοσίους υπαλλήλους, η εξάλειψη του εκτελεστικού χρέους των χαμηλών εισοδημάτων και η καταπολέμηση του πληθωρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.