Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αμερικάνος Βουλευτής... «Όχι f-16 στην τουρκία γιατί καλύπτουν τον Πούτιν και θα τα χρησιμοποιήσουν εναντίον της Ελλάδος»

Σκληρή και δικαιολογημένη επίθεση εναντίον του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε ο βουλευτής Φρανκ Παλόν (Δημοκρατ...





Σκληρή και δικαιολογημένη επίθεση εναντίον του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε ο βουλευτής Φρανκ Παλόν (Δημοκρατικός από το Νιου Τζέρσεϊ).

Ουσιαστικά ο κ. Παλόν τον κατηγορεί ως άνθρωπο του αυταρχικού προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, μία κατηγορία που είναι και αληθινή.

Με αφορμή τις απαράδεκτες καταγγελίες του Ερντογάν εναντίον της Δύσης, ο Δημοκρατικός γερουσιαστής και ακραιφνής υποστηρικτής των ελληνικών θέσεων, δήλωσε τα εξής:

Είναι ξεκάθαρο ότι η Ρωσία είναι ο επιτιθέμενος εναντίον της Ουκρανίας, αλλά ο Ερντογάν συνεχίζει να καλύπτει τον Πούτιν, ενώ παράλληλα εκτοξεύει (κατηγορίες) εναντίον του ΝΑΤΟ.

Παίρνει το μέρος των δικτατόρων έναντι των δημοκρατικών χωρών και επιδιώκει να δημιουργήσει διχόνοια μεταξύ των συμμάχων μας. Ο Ερντογάν ΔΕΝ είναι αξιόπιστος εταίρος.

Στη συνέχεια, ο κ. Παλόν καταγγέλλει τον Ενρτογάν για τις απαράδεκτες απειλές του εναντίον της Ελλάδας αμφισβητώντας την κυριαρχία των ελληνικών νησιών του Αιγαίου.

“Επίσης, απειλεί –τονίζει ο Αμερικανός βουλευτής- με στρατιωτική δράση κατά της Ελλάδας, ενός άλλου συμμάχου του ΝΑΤΟ. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που είμαι κάθετα αντίθετος στην πώληση (αμερικανικών) μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία. Ο Ερντογάν έχει καταστήσει σαφές ότι θα χρησιμοποιήσει αυτά τα όπλα για να αναλάβει επιθετικές αποσταθεροποιητικές ενέργειες”, σημειώνει ο Παλόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.