Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν αλλάζει τίποτα... Ο γνωστός τουρκόφιλος Γκράχαμ είναι ο γερουσιαστής που συναντήθηκε με τον Ερντογάν και του είπε «ΟΚ» για F-16

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με τον Αμερικανό Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ, ο οποίος εκλέγεται σ...





Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με τον Αμερικανό Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ, ο οποίος εκλέγεται στη Νότια Καρολίνα από το 2003, γράφουν τουρκικά δημοσιεύματα.



Ο Τούρκος πρόεδρος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει στην 77η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και συνεχίζει τις προγραμματισμένες επαφές του στο Türkevi (Τουρκική Οικία, ουρανοξύστης 36 ορόφων στο Μανχάταν, ιδιοκτησία της Τουρκίας).

Ο συνάντηση των δύο ανδρών έγινε κεκλεισμένων των θυρών για τον Τύπο.

Ο Γκράχαμ, που διετέλεσε πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Γερουσίας από το 2019 έως το 2021, θεωρείται ‘χαρτί’ του Ερντογάν.

Αυτός είναι ο γερουσιαστής που ο εΕρντογάν διαλάλησε πως του είπε OK για τα F-16... Kαι πριν "ΟΚ" έλεγε αλλά αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί θλιβερή μειοψηφία!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.