Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με μάσκες Πούτιν πήγαν στο γήπεδο οπαδοί της Φενέρμπαχτσε για το ματς με την Ντιναμό Κιέβου

  Φενέρμπαχτσε και Ντιναμό Κιέβου αναμετρήθηκαν και πάλι, αυτή τη φορά για τους ομίλους του Europa League, μετά τις «μονομαχίες» τους στα π...

 



Φενέρμπαχτσε και Ντιναμό Κιέβου αναμετρήθηκαν και πάλι, αυτή τη φορά για τους ομίλους του Europa League, μετά τις «μονομαχίες» τους στα προκριματικά του Champions League με τους οπαδούς της να μοιάζουν… διχασμένοι.



Να υπενθυμίσουμε ότι η τουρκική ομάδα είχε τιμωρηθεί από την UEFA για τα συνθήματα υπέρ του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, που είχαν ακουστεί από τους οπαδούς των «καναρινιών» στο εντός έδρας ματς με τον ουκρανικό σύλλογο τον περασμένο Ιούλιο. Τότε ο σύλλογος είχε καταδικάσει το γεγονός, αν και είχε υπογραμμίσει πως οι οπαδοί του ήταν απλά εκνευρισμένοι επειδή η ομάδα τους έχασε στην παράταση με 2-1 κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League.

Χθες το βράδυ (8/9), πάντως, μερίδα οπαδών της πήγε στο γήπεδο φορώντας μάσκες με πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν συνεχίζοντας τις προκλήσεις προς τους παίκτες των Ουκρανών, οι οποίοι σαφώς κι έχουν επηρεαστεί από τον πόλεμο στην πατρίδα τους.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Κιέβου που έχουν συγγενείς και φίλους που πολεμούν ή βοηθούν από άλλα πόστα τις ένοπλες δυνάμεις, ενώ ορισμένοι από αυτούς έχουν τις οικογένειές τους σε περιοχές που τελούν υπό ρωσική κατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.