Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο Βίντεο... Κούρδοι μακέλεψαν τούρκους στρατιώτες σε αντίποινα των τουρκικών επιθέσεων!

Το κουρδικό κανάλι Gerîla TV μετέδωσε πλάνα από ενέργειες εναντίον της τουρκικής στρατιωτικής βάσης στο Bamernê, αποδεικνύοντας ότι οι Τούρ...





Το κουρδικό κανάλι Gerîla TV μετέδωσε πλάνα από ενέργειες εναντίον της τουρκικής στρατιωτικής βάσης στο Bamernê, αποδεικνύοντας ότι οι Τούρκοι δέχονται μεγάλα πλήγματα, και έχουν πολλούς νεκρούς, τους οποίους αποκρύβουν από τον τουρκικό λαό.

Το κουρδικό κανάλι μετέδωσε πλάνα από την ενέργεια που πραγματοποίησαν Κούρδοι αντάρτες εναντίον της βάσης του τουρκικού στρατού στην περιοχή Bamernê στο Βόρειο Ιράκ.

Η ανακοίνωση του Κέντρου Επικοινωνίας Τύπου του HPG, που περιγράφει λεπτομερώς τη δράση, ανέφερε: "Στις 16 Αυγούστου στις 6.15 μ.μ., η στρατιωτική βάση του τουρκικού στρατού στο Bamernê, Metîna χτυπήθηκε από τις δυνάμεις μας."

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κινητές ομάδες Κούρδων ανταρτών με βαρύ οπλισμό στόχευσαν έναν εκσκαφέα που εργαζόταν σε μια θέση. Ο ανασκαφέας καταστράφηκε και δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν».

Το Γραφείο Τύπου των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (HPG) ανέφερε αδιάκοπη αντίσταση κατά της τουρκικής εισβολής στις ζώνες που ελέγχονται από τους Κούρδους στο Βόρειο Ιράκ.

Η ανακοίνωση του HPG ανέφερε: «Καταλήγοντας σε αδιέξοδο μπροστά στην ιστορική αντίσταση του Αντάρτικου Ελευθερίας του Κουρδιστάν, το τουρκικό κράτος επιτίθεται στον αθώο άμαχο πληθυσμό.

Δεχόμενο το ένα χτύπημα μετά το άλλο από τους Κούρδους αντάρτες τα κατοχικά τουρκικά σχέδια ματαιώνονται, ενώ το τουρκικό κράτος προσπαθεί να παρακινήσει το φασιστικό του καθεστώς δολοφονώντας τον λαό μας και ενισχύοντας τον φασισμό. Ο λαός του Κουρδιστάν, που έχει μάθει να αντιστέκεται και να πολεμά με τον αρχηγό Apo (Abdullah Öcalan), δεν θα υποταχθεί ποτέ στους Τούρκους εισβολείς όπως ήδη κάνει μέχρι τώρα. Θα πετύχουμε μια σίγουρη νίκη μέσω της αντίστασης.

Το αντάρτικο για την ελευθερία του Κουρδιστάν, του οποίου η καρδιά χτυπά για τον λαό μας κάθε στιγμή, έχει πραγματοποιήσει ενέργειες για να εκδικηθεί τον λαό μας», ανέφερε η ανακοίνωση , παρέχοντας λεπτομέρειες για τις ενέργειες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του HPG, οι ενέργειες των Κούρδων ανταρτών ήταν αφιερωμένες σε αντίποινα για τις τουρκικές επιθέσεις στο Κίφρι, το Μαξμούρ και τη Σένγκαλ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.