Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός και παρουσιαστής που συνελήφθη για ασέλγειες σε ανήλικες!

    Βιντεοληπτικό υλικό με ανήλικες εντόπισαν στην κατοχή του 62χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού και παρουσιαστή εκπομπών σε τηλεοπτικούς ...

   



Βιντεοληπτικό υλικό με ανήλικες εντόπισαν στην κατοχή του 62χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού και παρουσιαστή εκπομπών σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Πελοποννήσου οι Αστυνομικοί

Πέντε ανήλικες έχουν ταυτοποιηθεί ως θύματα του παιδεραστή συνταξιούχου εκπαιδευτικού και παρουσιαστή εκπομπών σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Πελοποννήσου, ο οποίος συνελήφθη (09/09) από την Ασφάλεια Καλαμάτας.

«Εγώ στήριζα τα παιδιά από μικρά, από τότε που τα είχα μαθήτριες στο σχολείο. Τα βίντεο τα τραβούσα για να τους τα δείξω σε περίπτωση που όταν μεγαλώσουν πάρουν «στραβό» δρόμο. Για να καταλάβουν το λάθος τους» φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο 62χρονος καθώς φέρεται να μην “αναγνωρίζει” το κατηγορητήριο που του αποδίδεται.

Στο βιντεοληπτικό που κατασχέθηκε στην κατοχή του 62χρονου φέρεται να έχει υποχρεώσει μια από τις αδελφές να συνευρεθεί με άλλο θύμα του ενω ενεργει σε βαρος τους ασελγείς πράξεις.

Οπως διακριβώθηκε η καταγραφή των βίντεο είχε αφετηρία ακόμα από την εποχή που ο 62χρονος δίδασκε στις αίθουσες δημοτικού σχολείου στην Σπάρτη. Μέχρι την καταγγελία σε βάρος του, οι τρεις αδελφές δεν είχαν μεταξυ τους αναφέρει τα οσα σε βάρος τους υπέβαλε ο συνταξιούχος εκπαιδευτικος, οι οποίες ηταν και μαθήτριές του ενώ δίδασκε σε δημοτικό σχολείο της Σπάρτης.

Στην οικία του 62χρονου στην Αθήνα, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν 203 ψηφιακοί δίσκοι, επτά φορητοί σκληροί δίσκοι, δυο κάμερες, πεντε κινητά τηλέφωνα, τρεις φορητές μονάδες αποθήκευσης “usb” και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εξακριβωθεί κατά πόσο εκτός από τις πέντε ανήλικες υπάρχουν και άλλα θύματα του παρουσιαστή εκπομπών σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Πελοποννήσου. Ο 62χρονος κρατείται και θα απολογηθεί την Δευτέρα (12/09) στον Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.