Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έντι Ράμα: Ανακαλύψαμε πετρέλαιο, μπορεί η Αλβανία να γίνει ενεργειακή δύναμη στην περιοχή!

  Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα υποστήριξε σήμερα ότι εάν η Αλβανία βρει τρόπο να προωθήσει και να πουλήσει το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο που...

 



Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα υποστήριξε σήμερα ότι εάν η Αλβανία βρει τρόπο να προωθήσει και να πουλήσει το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο που ανακαλύφθηκαν στο όρος Σπιράγκ, τότε η χώρα μας θα μετατραπεί σε σημαντική οικονομική δύναμη στην περιοχή.

Κατά την ομιλία του στη συνάντηση με τα επιχειρηματικά επιμελητήρια, ο Ράμα είπε ότι είναι ήδη βέβαιο ότι υπάρχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο υψηλής ποιότητας στη νότια Αλβανία, αλλά το πρόβλημα σύμφωνα με τον ίδιο είναι θέμα εμπορικότητας.

«Εάν η επόμενη χρονιά θα μας φέρει την είδηση ​​ότι το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο που ανακαλύφθηκαν στο Σπιράγκ είναι εμπορεύσιμο, τότε θα μιλήσουμε για μια άλλη Αλβανία, μια οικονομική δύναμη σε αυτή την περιοχή, αλλά αυτό είναι ακόμα αβέβαιο.

Ποσότητα πετρελαίου και φυσικού αερίου έχει βρεθεί, η ποιότητα είναι η υψηλότερη παγκοσμίως, το πρόβλημα είναι η εμπορευματοποίησή τους», είπε ο Ράμα.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την τιμή του πετρελαίου και το πρόβλημα της φοροδιαφυγής.

Ως προς αυτό, ο Ράμα είπε ότι θα προστεθούν τεχνολογικοί έλεγχοι στα καύσιμα με όσο το δυνατόν λιγότερους επιθεωρητές.

«Σήμερα το να λέμε να μειώσουμε το βάρος της τιμής του πετρελαίου είναι άποψη, όπως αυτοί που έλεγαν ότι θα επενδύσουμε 2 δις που θα πάρουμε από τα χέρια των κλεφτών (φοροφυγάδων). Η υπεκφυγή είναι γνωστή. Λαμβάνουμε μέτρα για να ενισχύσουμε τον έλεγχο των καυσίμων, τεχνολογικά, όσο λιγότεροι επιθεωρητές, τόσο λιγότερος κόπος», είπε ο Ράμα.

gazetadita.al
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.