Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Στρατός κατσαπλιάδων» το ένδοξο ελληνικό στράτευμα για τους τούρκους που έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και μας προκαλούν αισχρά!

Εκτός ελέγχου οι τουρκοι γιορτάζουν τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής, γιορτάζουν δηλαδή την εθνοκάθαρση εις βάρος των Ελλήνων πο...





Εκτός ελέγχου οι τουρκοι γιορτάζουν τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής, γιορτάζουν δηλαδή την εθνοκάθαρση εις βάρος των Ελλήνων που τους πέρασαν από λεπίδι! Τα τουρκικά Μέσα ακολουθώντας το παραλήρημα Ερντογάν εμφανίζουν προκλητικά εξώφυλλα και πρωτοσέλιδα. Η «Milliyet» δείχνει πάνοπλους Τούρκος να περιμένουν τους Έλληνες, ενώ χαρακτηρίζει το ελληνικό στράτευμα ως «στρατό κατσαπλιάδων»! 

Μάλιστα, στη «Sabah» κυριαρχούν Κεμάλ και Ερντογάν, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα των ελληνικών πυραύλων S-300, για το οποίο η Άγκυρα πιέζει τις ΗΠΑ, με αφορμή την αγορά των αμερικανικών F-16 που επιδιώκει.Μόλις λίγες μέρες πριν ο ίδιος ο Ερντογάν είχε δηλώσει, πως «με την καρδιά του γεμάτη πίστη, αυτό το έθνος έριξε τους απίστους Έλληνες στη θάλασσα της Σμύρνης, ενώ ο εχθρός υποχωρούσε, έκαιγε όλες τις πόλεις μας, είναι απόδειξη του πόσο ποταποί είναι στον χαρακτήρα τους. Όπως ακριβώς και σήμερα. Ενώ ο ελληνικός στρατός αποχωρούσε, το 65% των 200 χιλιάδων στρατιωτών του έμειναν ως θύματα στην Κιουτάχια και στο Αφιόν Καραχισάρ. Το έθνος μας έσκισε τις συνθήκες Σεβρών σε αυτά τα εδάφη και τους τις πέταξε στα μούτρα»!

Στις 30 Αυγούστου που οι γενοκτόνοι γείτονες γιορτάζουν την «Ημέρα της Νίκης της 30ης Αυγούστου» και την «Ημέρα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων», ο Ερντογάν στην Άγκυρα επισκέφθηκε το Ανίτκαμπιρ όπου βρίσκεται το μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ και υπέγραψε στο ειδικό βιβλίο γράφοντας: «Αξιότιμε Ατατούρκ, για άλλη μια φορά σας εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στην 100ή επέτειο της Μεγάλης Νίκης, μιας από τις σημαντικότερες καμπές της ένδοξης ιστορίας μας, τιμούμε με έλεος τους συμπολεμιστές σας, τα διακεκριμένα μέλη της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας και τους μάρτυρες μας. Με την έμπνευση που παίρνουμε από τους ηρωικούς μας μάρτυρες, συνεχίζουμε να προάγουμε τη Δημοκρατία της Τουρκίας προς την κατεύθυνση των στόχων που έχετε χαράξει για εμάς και να την ενισχύουμε σε κάθε τομέα, ιδιαίτερα στην οικονομία, την άμυνα και τη διπλωματία. Η χώρα μας, που έχει ξεπεράσει την παγκόσμια επιδημική κρίση με μεγάλη επιτυχία, διαχειρίζεται επίσης με επιτυχία τις συγκρούσεις στην περιοχή της και πραγματοποιεί διπλωματικές κινήσεις που εκτιμώνται από όλο τον κόσμο για την αποκατάσταση της ειρήνης και της σταθερότητας. Ούτε τα σχέδια των εισβολέων ούτε οι επιθέσεις αιματηρών τρομοκρατικών οργανώσεων θα μπορέσουν να αποτρέψουν την οικοδόμηση μιας Τουρκίας που δυναμώνει και έχει υψηλή αυτοπεποίθηση και ελπίδες και για τους καταπιεσμένους. Είθε η ψυχή σου να είναι ευλογημένη».

Το δε τουρκικό υπουργείο άμυνας δημοσίευε συνεχώς βίντεο, όπου ακουγόταν:

«Όπως ο Μωάμεθ ο Πορθητής ξεκίνησε μια νέα εποχή καταφέρνοντας να καταστρέψει τα «απόρθητα τείχη» με τα κανόνια του, έτσι και εγγόνια του έπεφταν σαν κεραυνός επάνω στους Έλληνες, γράφοντας αυτήν τη φορά την δική τους ιστορία στους ουρανούς με τα κανόνια τους, στη Μεγάλη Επίθεση. Αδιαφορώντας για τον θάνατο, ο Τούρκος στρατιώτης όρμησε στον εχθρό και άρχισε να καταλαμβάνει τις ελληνικές θέσεις επιτιθέμενος εφ’ όπλου λόγχη. Το σώμα των μονάδων του ιππικού μας κυριάρχησε στην ελληνική γραμμή υποχώρησης. Το Αφιόν έπεσε στα χέρια των τουρκικών δυνάμεων, οι οποίες κατάφεραν σοβαρά πλήγματα στις ελληνικές θέσεις.Ο ελληνικός στρατός, που κατατροπώθηκε, έγινε χίλια κομμάτια και υποχώρησε άτακτα, καίει και καταστρέφει τα χωριά της Ανατολίας όπου ξέρει ότι δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ. Δεν δίστασαν ακόμη και να σφάξουν αθώους ανθρώπους. Οι Έλληνες είχαν συντριβεί» και «η αληθινή νύχτα της απελευθέρωσης των Τούρκων θα ανατείλει το πρωί της 30ης Αυγούστου με κάθε λαμπρότητα». Έτσι ξεκίνησε η Μεγάλη Επίθεση του ηρωικού μας στρατού, που κατάφερε καταστροφικά πλήγματα στον ληστρικό στρατό, ο οποίος είχε μετατρέψει τα κατεχόμενα επί 3 χρόνια εδάφη μας σε αποκαΐδια και έσφαξε το έθνος μας»! Και με αυτούς επιμένουν όχι μόνο σε συνομιλίες οι πολιτικάντηδες, αλλά υπάρχουν και επικίνδυνοι που διαφημίζουν την… συναδέλφωση με τους αμετανόητους σφαγείς του Ελληνισμού!

Εφημερίδα «Στόχος»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.