Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πηγές ΓΕΕΘΑ για τουρκικές προκλήσεις: Έτοιμοι για όλα τα σενάρια – Η απάντηση θα είναι συντριπτική – Βίντεο

Σαφή μηνύματα στήριξης προς τη χώρα μας στέλνει η Γαλλία, στενή σύμμαχος χώρα, με φόντο την έξαρση των τουρκικών προκλήσεων σε ρητορικό επί...





Σαφή μηνύματα στήριξης προς τη χώρα μας στέλνει η Γαλλία, στενή σύμμαχος χώρα, με φόντο την έξαρση των τουρκικών προκλήσεων σε ρητορικό επίπεδο αλλά και επί του πεδίου.

Τι είπε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον γάλλο ομόλογό του



Μετά το μήνυμα της υπουργού Εξωτερικών της Γαλλίας που χτες υπενθύμισε τη ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής μεταξύ των δύο χωρών, το Παρίσι προχωρά σε στήριξη προς την Αθήνα και σε στρατιωτικό επίπεδο. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, είχε επικοινωνία με τον γάλλο ομόλογό του τον οποίο ενημέρωσε για τις τουρκικές προκλήσεις.

Όπως μετέδωσε η Γεωργία Γαραντζιώτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο κ. Φλώρος φέρεται να διαμήνυσε πως η Ελλάδα δεν θα ανεχθεί καμία παραβίαση της εθνικής της κυριαρχίας και ό,τι ώρα και να έρθει η Τουρκία, η απάντηση των Ενόπλων Δυνάμεων θα είναι η ίδια: Ακαριαία και συντριπτική.

Ελλάδα και Γαλλία στέλνουν μήνυμα αλληλεγγύης, και σε αυτό το πλαίσιο στο τέλος του μήνα θα διεξαχθεί η άσκηση «Αργώ», στον Παγασιτικό Κόλπο, με τη συμμετοχή γαλλικού ελικοπτεροφόρου των ειδικών δυνάμεων της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.