Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κριμαία: Τρεις νεκροί από την έκρηξη στη γέφυρα – Τα πρώτα στοιχεία για τον οδηγό του φορτηγού

Τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός της έκρηξης φορτηγού στη γέφυρα της Κριμαίας, όπως ανακοίνωσε η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας έπειτα από ...




Τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός της έκρηξης φορτηγού στη γέφυρα της Κριμαίας, όπως ανακοίνωσε η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας έπειτα από προανάκριση.

«Πρόκειται, κατά πάσα πιθανότητα, για τους επιβάτες ενός αυτοκινήτου που βρισκόταν δίπλα στο ανατιναχθέν φορτηγό. Προς το παρόν, τα πτώματα δύο νεκρών ανδρών και μίας γυναίκας έχουν ήδη ανασυρθεί από το νερό, οι ταυτότητές τους εξακριβώνονται» ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο RIA.



Όπως προέκυψε, σύμφωνα με τα έγγραφα, το φορτηγό ανήκε σε κάτοικο του Κουμπάν. Οι ανακριτές μελετούν τη διαδρομή της μετακίνησής του, ενώ έρευνες πραγματοποιούνται και στον τόπο διαμονής του.

Θα μπορούν να ανεφοδιάζονται μέσω των χερσαίων και των ναυτικών διαδρόμων που υπάρχουν

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις που μάχονται στις περιοχές Μικολάιβ, Κρίβι Ριχ και Ζαπορίζια στα νότια της Ουκρανίας θα μπορούν να λάβουν όλα τα εφόδια που χρειάζονται μέσω των χερσαίων και των ναυτικών διαδρόμων που υπάρχουν, μετά τη σοβαρή ζημιά που προκλήθηκε από μία έκρηξη σε μία γέφυρα που ενώνει την Ρωσία με την Κριμαία.

Η σημερινή έκρηξη στην οδική και σιδηροδρομική γέφυρα, η οποία χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά Ρώσων στρατιωτών και πολεμικών εφοδίων μέσω της χερσονήσου σε άλλες περιοχές της Νότιας Ουκρανίας, κατέστρεψε τμήματα της οδικής σύνδεσης, με συνέπεια, η κίνηση των οχημάτων να γίνεται προς μία κατεύθυνση, ενώ καταστράφηκαν και σιδηροδρομικές γραμμές.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.