Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προσοχή στο κόλπο στα φανάρια με τους υαλοκαθαριστήρες... Καρτέρι στη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη

Σπείρα που δρα στην Γέφυρα Πέτρου Ράλλη και συγκεκριμένα στα φανάρια βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών, καθώς έχουν γίνει δεκάδες καταγγελί...





Σπείρα που δρα στην Γέφυρα Πέτρου Ράλλη και συγκεκριμένα στα φανάρια βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών, καθώς έχουν γίνει δεκάδες καταγγελίες από οδηγούς τους τελευταίους μήνες. Με πρόφαση τους “σπασμένους” υαλοκαθαριστήρες, κλέβουν τους ανυποψίαστους οδηγούς είτε πουλώντας τους νέους είτε αδειάζοντας τη θέση του συνοδηγού από πολύτιμα αντικείμενα.



Βίντεο – ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή του OPEN, Ανοιχτή Επικοινωνία, δείχνει τον τρόπο δράσης της συμμορίας που αποτελείται από 6 άτομα. Όταν τα αυτοκίνητα ακινητοποιηθούν στο φανάρι, ένας από τους έξι προσεγγίζει το αυτοκίνητο και προσποιείται ότι οι υαλοκαθαριστήρες έχουν σπάσει.

Με μια γρήγορη κίνηση σπάει τους υαλοκαθαριστήρες και φυσικά έχει και μια λύση για τον οδηγό να τους αντικαταστήσει άμεσα με νέους, με κόστος 20 ευρώ με 40 ευρώ.

Η σπείρα έχει προβλέψει και το ενδεχόμενο ένας οδηγός να αντιδράσει, καταλαβαίνοντας το κόλπο. Σε αυτή την περίπτωση, αν ο οδηγός βγει από το όχημα ένα άλλο μέλος της σπείρας προσεγγίζει προσεκτικά τη θέση του συνοδηγού και αφαιρεί από το αυτοκίνητο ό,τι πολύτιμο υπάρχει τσάντα, πορτοφόλι ή κινητό. Όλα γίνονται μέρα μεσημέρι και εντός λίγων δευτερολέπτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.