Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξέφραγο αμπέλι και η Κύπρος... Λαθρομετανάστες ξηλώνουν συρματοπλέγματα στην Αγλαντζιά για να εισβάλουν από τα κατεχόμενα!

  Μπορεί στο Ακάκι, την Περιστερώνα και τον Αστρομερίτη τα συρματοπλέγματα να αποκόπτουν, στο βαθμό που μπορούν, την παράνομη διέλευση μετα...

 



Μπορεί στο Ακάκι, την Περιστερώνα και τον Αστρομερίτη τα συρματοπλέγματα να αποκόπτουν, στο βαθμό που μπορούν, την παράνομη διέλευση μεταναστευτικών ροών, εκείνα της Αγλαντζιάς έχουν ξηλωθεί, καθιστώντας την διέλευση ανεξέλεγκτη.



Η κάμερα του Σίγμα κατέγραψε του λόγου το αληθές.

Το συρματόπλεγμα καθιστά την πρόσβαση από την γραμμή κατάπαυσης του πυρός στις ελεύθερες περιοχές δύσκολη. Λίγα μέτρα παρά πέρα, το συρματόπλεγμα είναι διαλυμένο.

Από την «μαύρη τρύπα» μπορεί να περάσει ανενόχλητος από πεζός μέχρι και οδηγός αυτοκινήτου, αφού δεν υπάρχουν σημεία ελέγχου.

Η απαγκίστρωση της περιοχής τρία χρόνια προηγουμένως σε συνδυασμό με τα ανύπαρκτα σημεία ελέγχου και τις «μαύρες τρύπες» των συρματοπλεγμάτων, ευνοούν τις διελεύσεις παράτυπων μεταναστών αλλά και το λαθρεμπόριο ζώων και φθαρτών.

Δείτε το βίντεο

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.