Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεαγένειο για ογκολόγο που εξαπάτησε καρκινοπαθή: Μπήκε σε αναστολή, στα χέρια του εισαγγελέα η υπόθεση

   Στα χέρια του εισαγγελέα μπήκε η υπόθεση του ογκολόγου στο Θεαγένειο που εξαπάτησε καρκινοπαθή και του πήρε 10.000 ευρώ για ένα φάρμακο ...

  



Στα χέρια του εισαγγελέα μπήκε η υπόθεση του ογκολόγου στο Θεαγένειο που εξαπάτησε καρκινοπαθή και του πήρε 10.000 ευρώ για ένα φάρμακο που δεν υπάρχει.

«Με το που έγινε η καταγγελία στις 3 Αυγούστου ο συγκεκριμένος γιατρός μπήκε σε αναστολή καθηκόντων, υπέβαλλε παραίτηση και ο φάκελός του έχει μεταβιβαστεί τόσο στο υπουργείο Υγείας και στην αρμόδια ΥΠΕ» ανέφερε στο GRTimes, η διοικήτρια του Θεαγενείου Νοσοκομείου, Δρ. Ευαγγελία Κουρτέλη – Ξουρή.



Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφέρει ότι η εν λόγω υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του Εισαγγελέα. «Με λίγα λόγια η κινητοποίηση του μηχανισμού ήταν άμεση και οι όποιες ποινές θα του επιβληθούν πλέον από τη δικαιοσύνη» πρόσθεσε η κ. Ξουρή.

Σε ερώτηση για το αν έχει υποπέσει στην αντίληψή της ανάλογο περιστατικό από τον ίδιο γιατρό, η διοικήτρια του Θεαγενείου ξεκαθάρισε πως ο «συγκεκριμένος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και έχει κρατήσει κάποια στοιχεία, τα οποία βέβαια θα ερευνήσει η δικαιοσύνη».
«Το φάρμακο δεν ήρθε ποτέ»

Η γυναίκα του καρκινοπαθούς μίλησε σήμερα το πρωί στο «Καλημέρα Ελλάδα». «Η τελευταία μετάσταση που έκανε στον οισοφάγο ήταν τον Απρίλιο και τότε μας είπε για αυτό το φάρμακο που κυκλοφορεί στην Αμερική, και αν θέλουμε να το παραγγείλουμε, μέσω φαρμακευτικής θα μεσολαβούσε ο ίδιος το οποίο θα στοίχιζε 10.000 ευρώ. Μας είπε ότι στην Ελλάδα θα έρθει 3-4 μήνες, αλλά μάλλον θα είναι αργά. Μας είπε να βάλουμε 10.000 ευρώ μέσα σε μία μέρα». Ωστόσο το φάρμακο δεν ήρθε ποτέ.

Το ζευγάρι απευθύνθηκε στην δικηγόρο Δέσποινα Ποϊριατζίδου, η οποία επικοινώνησε με τον γιατρό. Στην συνομιλία τους παραδέχτηκε ότι το φάρμακο δεν υπάρχει και τα χρήματα τα πήρε για προσωπική του χρήση. Σύμφωνα με την κ. Ποϊριατζίδου πληροφορήθηκαν ότι ο συγκεκριμένος γιατρός παραιτήθηκε από το Θεαγένειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.