Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Να φύγουμε τόσο μπροστά; Φουτουριστικό υποβρύχιο ιδανικό για τα αβαθή νερά του Αιγαίου κατά των Τούρκων

  Φουτουριστικό υποβρύχιο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ιδανικό για τα αβαθή νερά του Αιγαίου, σε επιχειρήσεις κατά των Τούρκων. Το ...

 



Φουτουριστικό υποβρύχιο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ιδανικό για τα αβαθή νερά του Αιγαίου, σε επιχειρήσεις κατά των Τούρκων.

Το θωρακισμένο υποβρύχιο «Kronos», κατασκευάζεται στα Η.Α.Ε. και προσφέρει υψηλή απόδοση με σημαντικά χαμηλό ενεργειακό κόστος όταν βυθίζεται.



Το υβριδικό αυτό σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 10 επιβάτες και σύμφωνα με τους Εμιρετιανούς κατασκευαστές «είναι κατάλληλο για εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις διάσωσης και μάχης».




Φουτουριστικό υποβρύχιο ιδανικό για τα αβαθή νερά του Αιγαίου κατά των Τούρκων



«Το υποβρύχιο διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό κύτους που μειώνει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου, αυξάνει τη μέγιστη ταχύτητα και παρέχει ανώτερη σταθερότητα. Αυτό φέρνει μια εντελώς νέα ιδέα στην παραγωγή υποβρυχίων σε όλο τον κόσμο», σημειώνεται.

Το συγκεκριμένο υποβρύχιο θεωρείται κατάλληλο για καρτέρια – παγίδες ενώ μεταφέρει έως και έξι τορπίλες.

Στα υπέρ ότι το Kronos θα μπορούσε να κατασκευαστεί και στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τα Η.Α.Ε..

Την ίδια ώρα η Τουρκία βλέπει το 2025 και την Ελλάδα με τρόμο και προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί μέχρι εκείνη την ημερομηνία ορόσημο.

Τότε, σύμφωνα και με τους ίδιους τους Τούρκους, η Ελλάδα θα επιτύχει την απόλυτη υπεροπλία στον αέρα (σ.σ. και την θάλασσα αφού έρχονται οι Belharra).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.