Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κοζάνη: Αυτή είναι η νηπιαγωγός που σκοτώθηκε επιστρέφοντας από το μπάτσελορ πάρτι -Τρεις μέρες πριν τον γάμο

    Ανείπωτος είναι ο θρήνος που έχει κυριεύσει τους συγγενείς και φίλους της άτυχης νηπιαγωγού από την Κοζάνη που έχασε ξαφνικά τη ζωή της...

   



Ανείπωτος είναι ο θρήνος που έχει κυριεύσει τους συγγενείς και φίλους της άτυχης νηπιαγωγού από την Κοζάνη που έχασε ξαφνικά τη ζωή της, λίγες μόνον ημέρες πριν παντρευτεί.

Η 26χρονη Ειρήνη Κ. είχε επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρευρεθεί στο μπάτσελορ πάρτι που της ετοίμασαν οι φίλες της για τον επικείμενο γάμο της.

Το πάρτι ήταν το βράδυ της Πέμπτης, 24 Αυγούστου, και η 26χρονη -με καταγωγή από την Κοζάνη- βγήκε για να διασκεδάσει, όταν μέσα σε μια στιγμή η χαρά έγινε θρήνος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του kozanimedia.gr, στον δρόμο για την επιστροφή από το πάρτι, η άτυχη κοπέλα -νηπιαγωγός στο επάγγελμα-παρασύρθηκε από μηχανή, την οποία οδηγούσε 20χρονος αλλοδαπός.

Εργαζόμενη σε ΚΔΑΠ της Κοζάνης η 26χρονη νηπιαγωγός

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο Θεαγένειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με την Ειρήνη να τραυματίζεται σοβαρά. Νοσηλεύθηκε σε κώμα, με την οικογένειά της, τον αγαπημένο της, και όλους τους φίλους της να ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν συνέβη. Το μεσημέρι της Τετάρτης, η 26χρονη κοπέλα έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι την ήξεραν και την αγαπούσαν.

Η 26χρονη νηπιαγωγός εργαζόταν σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στην Κοζάνη, το οποίο, σε ένδειξη πένθους, την Πέμπτη θα παραμείνει κλειστό.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.