Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος στη Λάρισα για τη Θάλεια: Παρουσία Αρχηγού ΓΕΝ η κηδεία της – Σπαρακτικές στιγμές στο σπίτι

Δίπλα στην οικογένεια της άτυχης Θάλειας Κορδαμπάλου θα βρεθεί ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης την Πέμπτη (01/09) – Σύσσωμη ...





Δίπλα στην οικογένεια της άτυχης Θάλειας Κορδαμπάλου θα βρεθεί ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης την Πέμπτη (01/09) – Σύσσωμη η οικογένεια του Πολεμικού Ναυτικού εκφράζει τη στήριξή της και θρηνεί για τον χαμό της 19χρονης – Πέπλο πένθους πάνω από τη Λάρισα – Τα αποτελέσματα της νεκροψίας θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου.



Παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχου Στυλιανού Πετράκη, του Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχο, Ιωάννη Πάττα και των αγαπημένων της συμμαθητών, θα τελεστεί αύριο η κηδεία της άτυχης Θάλεια Κορδαμπάλου στην Λάρισα.

Η σορός της άτυχης 19χρονης ναυτικής δοκίμου, Θάλειας, έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) στην πόλη της με το C-27 από την Ιταλία.

Η σορός της άτυχης κοπέλας κατευθύνθηκε στην οικία της στη συνοικία Παπασταύρου.
Στη Λάρισα η σορός της άτυχης Θάλειας

Το τελευταίο «αντίο» στην Θάλεια Κορδαμπάλου θα πουν αύριο Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στη 1 το μεσημέρι η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και η τοπική κοινωνία με την κηδεία να τελείται στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.