Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόλεμος στην Ουκρανία - Κίεβο: Δεν έχει νόημα να γίνουν τώρα συνομιλίες με τον Πούτιν

Το Κίεβο αποκλείει προς το παρόν τη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων και την πραγματοποίηση συνάντησης ανάμεσα στο Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ...





Το Κίεβο αποκλείει προς το παρόν τη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων και την πραγματοποίηση συνάντησης ανάμεσα στο Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Εν συντομία, η ίδια η διαπραγματευτική διαδικασία και μια συνάντηση ενώπιος ενωπίω ανάμεσα στους προέδρους δεν έχουν νόημα αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο ουκρανός προεδρικός σύμβουλος Μιχαΐλο Ποντολιάκ σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.



Ο Ποντολιάκ ανέφερε τρεις λόγους για τους οποίους οι συνομιλίες θα ήταν άσκοπες στο στάδιο αυτό, αρχίζοντας από το ότι η Ρωσία θα προσπαθούσε να διατηρήσει και να νομιμοποιήσει τα εδαφικά κέρδη της.

Δεύτερον, η διατήρηση του στάτους κβο θα έδινε στη Μόσχα περιθώριο να ανασάνει ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τις επιθέσεις κατά μήκος των νέων γραμμών του μετώπου.

Και τρίτον, η Ρωσία πρέπει να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα που διέπραξε στο ουκρανικό έδαφος. Γι' αυτό οι διαπραγματεύσεις θα είναι δυνατές μόνον όταν τα ρωσικά στρατεύματα θα έχουν αποσυρθεί από το έδαφος της Ουκρανίας, δήλωσε ο Ποντολιάκ.

Τότε το ποσό των αποζημιώσεων και η παράδοση των εγκληματιών πολέμου θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης, πρόσθεσε ο ίδιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.