Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ασπρόπυργος: Οι ληστές πήραν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία και το έκαψαν στο Μενίδι

Τον απόλυτο τρόμο έζησε τα ξημερώματα της Τρίτης (6/9) ο 27χρονος επιχειρηματίας στον Ασπρόπυργο ο οποίος έπεσε θύμα ληστών μέσα στο σπίτι ...





Τον απόλυτο τρόμο έζησε τα ξημερώματα της Τρίτης (6/9) ο 27χρονος επιχειρηματίας στον Ασπρόπυργο ο οποίος έπεσε θύμα ληστών μέσα στο σπίτι του.



Οι τέσσερις αδίστακτοι ληστές φορώντας μάσκες διέρρηξαν την πόρτα της εισόδου του σπιτιού επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο και ακινητοποίησαν το θύμα δένοντάς του τα πόδια και τα χέρια με tie wrap.

Στη συνέχεια, άρπαξαν 100.000 ευρώ μετρητά και 30 χρυσές λίρες που φύλαγε στο σπίτι του ο επιχειρηματίας, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ, και διέφυγαν με αυτό.

Λίγη ώρα αργότερα, το αμάξι του 27χρονου επιχειρηματία βρέθηκε καμένο στην περιοχή του Μενιδίου ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής που έσβησαν την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές χρησιμοποίησαν το αμάξι του θύματος για να διαφύγουν και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά σε μια ερημική περιοχή προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.