Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βάση συγκέντρωσης «προσφύγων» η Κωνσταντινούπολη.. Υπάρχει σενάριο δημιουργίας σηράγγων κάτω από τον ελληνικό φράχτη στον Έβρο;

Όλα είναι πιθανά από το ισλαμικό καθεστώς της Τουρκίας που θα θελήσει να πάρει ρεβάνς στον Έβρο μετά την ήττα του 2020 Όλα είναι πιθανά και...





Όλα είναι πιθανά από το ισλαμικό καθεστώς της Τουρκίας που θα θελήσει να πάρει ρεβάνς στον Έβρο μετά την ήττα του 2020

Όλα είναι πιθανά και όλα τα περιμένουμε από το ισλαμικό καθεστώς του Ερντογάν, το οποίο με προπαγανδιστικά δημοσιεύματα προσπαθεί να αποκρύψει ότι η Κωνσταντινούπολη έχει μετατραπεί σε μια τεράστια βάση συγκέντρωσης χιλιάδων μεταναστών, με προορισμό πιθανότατα τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Στην ίδια την πόλη γίνεται όπως αποδεικνύεται από τον τουρκικό τύπο, ας μας επιτραπεί η έκφραση, “ του κουτρούλη ο γάμος”, αφού χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες συρρέουν προς αυτήν, ως μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου κατά του Έβρου κατά πάσα πιθανότατα

Τουρκική εφημερίδα ανέφερε ότι δήθεν “ανησυχία προκάλεσε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κωνσταντινούπολης η ανάρτηση ενός πολίτη στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «περί λαθρέμπορων με ένα φορτηγό σε περιοχή της πόλης».

Στο περιστατικό μόνο αυτό, συνολικά 120 μετανάστες “συνελήφθησαν” ενώ μίνι λεωφορείο ακινητοποιήθηκε και ερευνήθηκε, με αποτέλεσμα την αποκάλυψη και άλλων μεταναστών στην Κωνσταντινούπολη.

Συνελήφθησαν συνολικά σε ένα μόνο “σαφάρι” της τουρκικής αστυνομίας. 120 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων 33 υπήκοοι Αφγανιστάν, 21 υπήκοοι Πακιστάν, 61 υπήκοοι Συρίας, 3 υπήκοοι Μπαγκλαντές, 1 υπήκοος Αγκόλας και 1 υπήκοος Αζερμπαϊτζάν.

Μιλάμε για πολλές χιλιάδες κόσμο που συρρέει προς εκεί βάσει οργανωμένου σχεδίου που έχει εκπονηθεί από την Άγκυρα, ενώ φανατίζεται ο τουρκικός στρατός για πιθανή προβοκάτσια στο Αιγαίο.

Όλοι αυτοί οι χιλιάδες μετανάστες-πρόσφυγες θα οδηγηθούν σε λίγο προς τον δρόμο για την Αδριανούπολη, με στόχο τον ποταμό Έβρο, κάτι που είναι σαφώς γνωστό στις ελληνικές αρχές εδώ πολλές ημέρες, για αυτό και υπάρχει μια τεράστια κινητοποίηση στην περιοχή αυτή των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Σενάριο με την δημιουργία σηράγγων στο χερσαίο τμήμα του Έβρου

Επειδή αυτήν την φορά, αν και όποτε επιχειρήσουν να δράσουν οι Τούρκοι κατά της χώρας μας με την χρήση χιλιάδων μεταναστών, δεν θα είμαστε μόνο εμείς διαβασμένοι, αλλά και οι Τούρκοι, σε κοινωνικό δίκτυο παρουσιάζεται ως ένα από τα ενδεχόμενα , οι Τούρκοι να βάλουν μετανάστες να σκάψουν τούνελ για να εισέλθουν εντός του ελληνικού εδάφους".

Πρόκειται για ένα εφικτό σχέδιο και ως ιδέα και ως πράξη, το οποίο χρησιμοποιείται και σε άλλες περιοχές του κόσμου ως έσχατη λύση.

Δεν λέμε ότι είμαστε σίγουροι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά εκτιμάται ότι όποιος είναι στην θέση Τούρκων και των "δυστυχισμένων" μεταναστών, σίγουρα θα σκεφτεί πολύ σοβαρά κάτι τέτοιο, δεδομένης της ελληνικής ετοιμότητας, αλλά και της παρουσίας του Φράχτη στον ποταμό Έβρο.

Πιθανόν οι Τούρκοι να επιχειρήσουν και αυτόν τον τρόπο για να προκαλέσουν χάος εντός της ελληνικής μεθορίου στην περιοχή, ειδικά στην περιοχή των Καστανιών, αλλά και αλλού.

Είπαμε, έχουμε έναν υβριδικό πόλεμο εναντίον της χώρας μας, και όλα τα ενδεχόμενα και τα σενάρια από την Τουρκία του Ρ.Ν.Ερντογάν είναι απολύτως εφικτά, ειδικά τώρα που ο ίδιος γύρισε από τις ΗΠΑ με άδεια τα χέρια για τα τουρκικά F-16, ενώ το Ιράν έχει πάρει “φωτιά που δεν σβήνει εύκολα, κλείνοντας μία ακόμη δίοδο στην Άγκυρα.    



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.