Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: Βάναυσος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύντροφό της - Την χτυπούσε για ώρες, την παράτησε αιμόφυρτη!

Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν στη Νέα Ιωνία Βόλου χθες αργά το βράδυ, όταν «νταής» ξυλοκοπούσε επί ώρες τη γυναίκα του μες στη μέση του δρόμου! Τ...





Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν στη Νέα Ιωνία Βόλου χθες αργά το βράδυ, όταν «νταής» ξυλοκοπούσε επί ώρες τη γυναίκα του μες στη μέση του δρόμου!

Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη χθες βράδυ και διήρκησε μέχρι σήμερα τα ξημερώματα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο νεαρός δράστης άφησε αιμόφυρτη στον δρόμο, αφού χτυπούσε επί ώρα την γυναίκα του και έσπευσε να εξαφανιστεί, όταν αντιλήφθηκε ότι αντέδρασαν κάτοικοι και περαστικοί.

Οι ίδιοι άνθρωποι, μάλιστα, τον πήραν στο… κυνήγι, μέχρι που κατάφεραν να τον πιάσουν, να τον ακινητοποιήσουν και να ειδοποιήσουν την αστυνομία προκειμένου να τον συλλάβει λίγο πριν τις δύο περίπου τα ξημερώματα.

Το περιστατικό σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, έξω από σπίτι όπου φέρεται να διαμένει νεαρό ζευγάρι κοντά στο πάρκο Βαλαχή στη Ν. Ιωνία. Έντρομη μια κοπέλα που περνούσε από το σημείο, αντιλήφθηκε ότι ένας νεαρός, είχε χτυπήσει και εξακολουθούσε να χτυπά μια νεαρή γυναίκα, σε σημείο που να την αφήνει αιμόφυρτη στο δρόμο, όταν αντιλήφθηκε ότι περαστικοί έβλεπαν τι συνέβαινε.

Η νεαρή μάρτυρας έσπευσε να ειδοποιήσει τις αρχές, αλλά ο δράστης τότε το έβαλε στα πόδια. Τότε, ξεκίνησαν να τον κυνηγούν κάτοικοι της περιοχής και κατάφεραν να τον συλλάβουν λίγα οικοδομικά τετράγωνα πιο κάτω. Ειδοποίησαν την αστυνομία και εριπολικό έφτασε στο σημείο και τον συνέλαβε. Για το βάναυσο περιστατικό δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστές κάποιες λεπτομέρειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.