Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέες απειλές από το χούφταλο τον Μπαχτσελί: «Θα σας πετάξουμε πίσω στη θάλασσα... παιχνίδι για εμάς να περάσουμε απέναντι στο Αιγαίο»

  Με εισβολή στην Ελλάδα απείλησε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί σημειώνοντας πως «το να φτάσουμε στην άλλη άκρη του Αιγαίου είναι παιδικό παιχνίδι γι...

 



Με εισβολή στην Ελλάδα απείλησε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί σημειώνοντας πως «το να φτάσουμε στην άλλη άκρη του Αιγαίου είναι παιδικό παιχνίδι για τους Τούρκους». Μιλώντας στην Προύσα ο επικεφαλής του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης έχασε κάθε μέτρο.



Προέτρεψε την ελληνική κυβέρνηση να μην «ενοχλήσει» την Τουρκία και «να μην ζορίσει την υπομονή της», ενώ απείλησε «να πετάξει τους Έλληνες πίσω στη θάλασσα».

«Η ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει να μπλέκει στα πόδια μας και να μας ενοχλεί συνέχεια. Να σταματήσουν αμέσως τις παρενοχλήσεις και τις προκλήσεις.

Η Ελλάδα θέλει όλος ο κόσμος να καταδικάσει την Τουρκία. Η ελληνική κυβέρνηση παίζει με τη φωτιά, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει κίνδυνος νέου πολέμου μετά την Ουκρανία.

Τα παράνομα και άδικα κατοικημένα νησιά είναι δικαίωμά μας. Μη μας εκνευρίζουν. Μην ζορίζουν την υπομονή μας.

Αν θέλουν να πέσουν ξανά στη θάλασσα, ας μας ενημερώσουν και με τη βοήθεια του Θεού θα τους πετάξουμε όλους. Είναι παιδικό παιχνίδι για εμάς να περάσουμε απέναντι στο Αιγαίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.