Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σενάριο πολέμου εξετάζει ο Ερντογάν για να αποφύγει τις εκλογές! – Έτσι θα απαντήσει η Ελλάδα

    Την ώρα που Ευρώπη και ΗΠΑ καταδικάζουν τις ακραίες προκλήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας, η χώρα μας είναι έτοιμη για ...

   



Την ώρα που Ευρώπη και ΗΠΑ καταδικάζουν τις ακραίες προκλήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας, η χώρα μας είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο.

Η Ελλάδα έχει συγκεκριμένο σχέδιο σε περίπτωση που η Τουρκία προβεί σε κάποια κίνηση που θα… ξεφύγει ακόμη περισσότερο, όπως ένα «θερμό επεισόδιο».

Ως τώρα ο Ερντογάν έχει αποφύγει κάτι τέτοιο και επιδίδεται κυρίως σε υβριδικό πόλεμο, χρησιμοποιώντας κυρίως παράνομους μετανάστες για να μας πλήξει.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και κάποια στρατιωτική επέμβαση, ειδικά από τη στιγμή που οι τουρκικές εκλογές ολοένα και πλησιάζουν και ο Τούρκος πρόεδρος πιθανότητα θα προσπαθήσει να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Τις τελευταίες ώρες οι ελληνικές Αρχές εξετάζουν το σενάριο ο Ερντογάν να προκαλέσει κρίση, έτσι ώστε να μπορέσει να να μείνει στην εξουσία χωρίς εκλογές!

Με δεδομένο ότι σχεδόν όλες οι δημοσκοπήσεις τον θέλουν «τελειωμένο» από την προεδρία της Τουρκίας στις εκλογές είναι προγραμματισμένες για το 2023), εκείνος ίσως προσπαθήσει να… κοροϊδέψει τους πάντες ώστε να παραμείνει στην καρέκλα του.

Ουσιαστικά μιλάμε για το σενάριο πρόκλησης πολέμου το οποίο σύμφωνα με τους Έλληνες αξιωματούχους δεν είναι πολύ πιθανό. Κι αυτό γιατί αν ο Ερντογάν κάνει τέτοια κίνηση τότε το θέμα από διμερές θα γίνει διεθνές, με την Ελλάδα να έχει συνάψει ισχυρή συμμαχία με τις ΗΠΑ.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Τούρκοι βράζουν με αυτό που κάνουν Ελλάδα και Αμερική στην Αλεξανδρούπολη.

Αν παρ’ όλα αυτά η Τουρκία τολμήσει να προκαλέσει θερμό επεισόδιο τότε η ελληνική πλευρά θα δώσει «ασύμμετρη απάντηση. Θα πρόκειται για μια ισχυρή απάντηση, η οποία θα πονέσει τον Ερντογάν και η οποία θα του κοστίσει πολύ ακριβά. Ουσιαστικά η Ελλάδα θα προσπαθήσει ν α του επιφέρει ένα ισχυρό πλήγμα, με αποτέλεσμα οποτεδήποτε κάνει εκλογές στη συνέχεια να βγει πανηγυρικά ηττημένος», σχολιάζουν χαρακτηριστικά στην ελληνική κυβέρνηση.sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.