Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

: «Η Ελλάδα δεν έχει καμία αξία για το ΝΑΤΟ.. Είναι θέμα η διαγραφή της ανάρτησης»... Εμπρηστικός και Ψεύτης ο Ερντογάν έξω από την ΑγιαΣοφιά...

  Συνεχίζει τις εμπρηστικές δηλώσεις για την Ελλάδα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στοχεύοντας βέβαια και στο ΝΑΤΟ. Με υποτιμητικά λόγια κατά της...

 




Συνεχίζει τις εμπρηστικές δηλώσεις για την Ελλάδα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στοχεύοντας βέβαια και στο ΝΑΤΟ.

Με υποτιμητικά λόγια κατά της Ελλάδας, μίλησε ξανά ο Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε δημοσιογράφους, μετά την προσευχή της Παρασκευής.

Ο Τούρκος πρόεδρος ρωτήθηκε για την «αναδίπλωση» που έκανε το ΝΑΤΟ, με την ανάρτηση της Διοίκησης Χερσαίων Δυνάμεων για τη Μικρασιατική Καταστροφή.

«Το ΝΑΤΟ έκανε ελιγμούς, όπως κάνει πάντα. Διέγραψε την αρχική ανάρτηση και δήλωσε ότι η Ελλάδα αποτελεί ξεχωριστή δύναμη μαζί με την Τουρκία. Αυτό είναι ήδη ένα θέμα για εμάς» είπε αρχικά ο Ερντογάν.

Και συνέχισε: «Η δυσφορία της Ελλάδας δεν αποδυναμώνει τις σχέσεις Τουρκίας - ΝΑΤΟ. Ένα ΝΑΤΟ χωρίς την Τουρκία είναι αδιανόητο. Η Ελλάδα δεν έχει καμία αξία στο ΝΑΤΟ. Αν υπάρχει Τουρκία, το ΝΑΤΟ είναι ισχυρό, αν δεν υπάρχει Τουρκία, το ΝΑΤΟ είναι ανίσχυρο».

Προκλήσεις και show από Ακάρ

Νωρίτερα, σήμερα, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι “έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο”.
Μάλιστα, κάνοντας προκλητικές αναφορές στη Μικρασιατική Καταστροφή, εξαπέλυσε νέες απειλές κατά της Ελλάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: “Τους έχουμε πει επανειλημμένα να μην μπουν σε περιπέτειες, να μην ξαναμπούν σε μπελάδες, να μην υποστούν ξανά μεγάλο πλήγμα και να πάρουν μαθήματα από την Ιστορία… Κρατήστε το χέρι ειρήνης που έχουμε απλώσει (!), ας συνεχίσουμε το έργο μας σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας”.

Στη συνέχεια, φορώντας φόρμα πτήσης πέταξε με τουρκικό μαχητικό πάνω από το Αιγαίο και απηύθυνε μήνυμα μέσω ασυρμάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.