Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Ληστής Ξυλοκόπησε για δεύτερη φορά τον συνεργό του γιατί τον κατέδωσε

   Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, υπέστη ξυλοδαρμό ένας δράστης ληστείας που κατέδωσε τον συνεργό του, στην Πάτρα. Σύμφωνα με π...

  



Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, υπέστη ξυλοδαρμό ένας δράστης ληστείας που κατέδωσε τον συνεργό του, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 νωρίς το βράδυ της Κυριακής, ενώ το θύμα βρισκόταν στην περιοχή της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Ρώσσου δέχθηκε την επίθεση του συνεργού του, που του κατάφερε, όπως κατήγγειλε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού με σιδερογροθιά. 

Από το δυνατό χτύπημα βρέθηκε ημιλυπόθυμος και κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο τον μετάφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σημειώνεται πως ο άνδρας, όπως αναφέρουν μάρτυρες, φορούσε κολλάρο στο λαιμό από τον προηγούμενο ξυλοδαρμό που υπέστη την περασμένη εβδομάδα από το ίδιο άτομο.

Η πρώτη επίθεση

Το πρώτο επεισόδιο είχε γίνει αργά το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης “μπούκαρε” στο σπίτι φίλου του και άρχισε να του επιτίθεται, στην αρχή λεκτικά και στη συνέχεια σωματικά, ξυλοκοπώντας τον άγρια.

Αιτία της επίθεσης ήταν το γεγονός ότι το θύμα της επίθεσης, ομολόγησε στην Αστυνομία, ότι με συνεργό τον θύτη είχαν διαπράξει ληστεία με λεία 2.000 ευρώ, από κατάστημα στη διασταύρωση Ελ. Βενιζέλου και Ακρωτηρίου, προ τριών ημερών.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Αστυνομίας, η οποία κλήθηκε από περίοικους, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του τραυματία στο νοσοκομείο.

Ο δράστης αμέσως μετά το επεισόδιο, τράπηκε σε φυγή με την Αστυνομία να αναζητά τα ίχνη του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.