Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατεχόμενη Κύπρος - Τατάρ: Πολύ σημαντικό βήμα για αναγνώριση η έναρξη πτήσεων από Ρωσία

Πολύ σημαντικό βήμα για την αναγνώριση του ψευδοκράτους, θεωρεί ο Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με δηλώσεις του, την έναρξη απευθείας πτήσεων από τη...





Πολύ σημαντικό βήμα για την αναγνώριση του ψευδοκράτους, θεωρεί ο Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με δηλώσεις του, την έναρξη απευθείας πτήσεων από τη Ρωσία στα κατεχόμενα.



Σε δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα "Μιλλιέτ", ο Τατάρ είπε ότι «θα το καλωσορίσουμε εάν συμβεί μια τέτοια εξέλιξη με τη Ρωσία στο πλαίσιο της πολιτικής ισορροπίας με την Τουρκία. Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την τδβκ, έτσι αρχίζει η αναγνώριση, το σημαντικό είναι οι οικονομικές κινήσεις».

Ο Ερσίν Τατάρ είπε ότι η Τουρκία πραγματοποιεί ήδη απευθείας πτήσεις προς το παράνομο αεροδρόμιο από τη δεκαετία του 1970. «Σύμφωνα με τους δικηγόρους μας, δεν υπάρχει λόγος να μην υπάρχουν απευθείας πτήσεις. Αλλά οι Ε/κ αντιτίθενται με στόχο να εμποδίσουν την πρόοδό μας και να μας γονατίσουν. Η Ρωσία, για τους δικούς της λόγους, αποσύρει αυτήν την ένσταση, εάν μια ιδιωτική εταιρεία θέλει να πετάξει από τη Μόσχα απευθείας στο Ερτζάν, δεν υπάρχει πρόβλημα λέει, από τη στιγμή που λέει ότι είναι η πολιτική της εταιρείας, αυτό θα συμβεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.