Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πολίχνη... Ήταν νεκρός για μέρες στην σκεπή του σπιτιού του και δεν τον αναζήτησε κανείς

Σε 81χρονο Έλληνα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε σκεπή σπιτιού στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν...





Σε 81χρονο Έλληνα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε σκεπή σπιτιού στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος έμενε μόνος του. Ανέβηκε στη στέγη για να πραγματοποιήσει εργασίες στεγανοποίησης και έπεσε. Εικάζεται ότι χτύπησε στο κεφάλι του.

Τις προηγούμενες ημέρες ζητούσε από γείτονές του λαμαρίνες για να σκεπάσει την οροφή του σπιτιού του.

Η σορός βρίσκεται στο στάδιο της σήψης και υπολογίζεται ότι ήταν στο σημείο 2 με 3 ημέρες πριν τον ανακαλύψουν οι γείτονες.

Η μοίρα επεφύλασσε τραγικό παιχνίδι για την οικογένεια, καθώς σήμερα συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τη μέρα που σκοτώθηκε η δεύτερη κόρη του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, η κόρη του ηλικιωμένου, τον αναζητούσε για να πάνε στο μνημόσυνο της αδελφής της, όμως ενημερώθηκε ότι εκείνος είχε εντοπιστεί νεκρός στη σκεπή του σπιτιού.

Μόλις κατέφθασε η κόρη του στο σημείο εμφανώς συντετριμμένη δήλωσε ότι «είναι τραγικό που η σορός του πατέρα μου ήταν τρεις μέρες στη σκεπή και δεν το είδε κανείς». Ο άτυχος ηλικιωμένος μετακόμισε πριν από τρεις μήνες στην περιοχή της Πολίχνης

«Πέθανε αβοήθητος, μάλλον γλίστρησε και έπεσε» ανέφερε γείτονας της περιοχής στο ThessToday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.